választás

Választás 2018: Opencart vagy WooCommerce

Webáruház választás tekintetében 20128-ban is sokféle megoldásból választhatunk. Legyen az egyedi webáruház vagy bérelhető webshop és az ingyenes webáruház motorok is jó választások lehetnek.

Választásunk igazán akkor lehet jó, ha olyan webáruházat használunk amiben lehetőségeink nincsenek korlátozva. Mitagadás sok olyan webáruház érhető el ma is, amiben tömérdek funkció áll rendelkezésre vagy épp vár a megfelelő kiaknázásra. Igényeink legjobb táptalaja lehet az Opencart webshop motor vagy a WordPress-re épülő WooCommerce plugin.

Legjobb webáruház választás

Hogy melyik a legjobb webáruház motor ma szinte eldönthetetlen, az igények határozzák meg és a tapasztalatok fényében lehet dönteni. Minden webáruházzal foglalkozó cég a saját megoldásait helyezi előtérbe, hogy vevői az előnyök fényében tudjanak választani.

Opencart webáruház vagy WooCommerce webshop választásnál is vannak előnyök épp úgy hátrányok is. Sokan vannak ellene a két általunk is ajánlott webshop motorok választásának, kidomborítva a hátrányukat ellentétben az ajánlott alternatív webáruházukkal.

Nézzük meg őket és próbáljuk ki, hogy megfelelő tapasztalatot tudjunk szerezni.

Webshop választás 2018

Az ingyenes webshop motorok választásánál abból indulhatunk ki, hogy egy már bejáratott keretrendszert kapunk, több ezer bővítménnyel és az esetleges kérdéseinkre is kaphatunk választ fórumokról. Ez a választás sokaknak tökéletesen megfelelő alternatíva lehet üzleti modelljükben. Szabadon építkezhetnek ezáltal bővítve webáruházuk funkcióit.

Ezek a webshop motorok abból indulnak ki, hogy egy webshop vázat adnak át használatra, amit igény szerint felruházhatunk megoldásokkal. Épp ezért webáruházaink kiválasztásánál mindig az igények és a végcél tekintetében állítjuk össze a megrendelt webáruházat.

Válasszunk Opencart vagy WooCommerce

Első sorban nem hagyjuk magára ügyfeleinket ezzel a kérdéssel. Pontos meghatározott kérdésekre kapott válaszokkal tudunk megfelelő alternatívát adni.

Mekkora termékkör, termék mennyiség, fejlesztések, marketing terv ? stb. Stb.

Népszerűségi indexre tekintve mindenki ( na jó, azok nem akik mást ajánlanak ) WooCommerce webáruházat fog ajánlani. Mondván, kezdőknek ideális választás. Ha azt nézzük, hogy gyorsan eldördüljön a startpisztoly akkor valóban jó lehet, persze ha nem támasztunk túl nagy igényeket.

Amikor már egyedi igények lépnek fel mi Opencart webáruházat ajánlunk megfelelő választásnak mivel stabilitása több ezer termék mellett is megállja a helyét, fejlesztése könnyű épp úgy mint használata.

Egy bérelhető webshop választás akkor lehet jó megoldás ha gyorsan szeretnénk kipróbálni termékeink eladhatóságát. Persze a profi bérelhető webshopok sok funkciót ajánlanak havi díj ellenében amiben csak egy probléma van: ez a webáruház nem a mienk!

Ideális választás : webáruház rutinból

Mindkettő webáruház motor rengeteg sablonnal rendelkezik, bővítmények tekintetében ez a szám még nagyobb, na és persze ha egyedi fejlesztésre esik a választásunk még az is elérhető. Ugye ennek ellentéte az egyedi webshop ahol max kapunk 1 v. 2 layoutot és ehhez egy igénylista alapján elkészült áruházat. Bérelhető webshopoknál a funkciók adottak épp az egyediség veszik el.

A választás szabadsága épp oly részletes mint amennyi webáruház típusból választhatunk. Tartsuk szem előtt az igényeket, viszont lépjünk túl a kötöttségeken, hogy ne saját magunk álljuk útját egy jó webáruház választásnak.

 

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.