+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

Opencart WEBÁRUHÁZ készítés

Webáruházaink mögött profi szakemberek állnak, akik csak Opencart webáruházakat készítenek, fejlesztenek.

A siker garantált, a tudás professzionális!

Fontos kiemelni, hogy megfelelő stratégia nélkül nincs értelme új Opencart webáruház készítésnek. Emiatt érdemes minden apróságot alaposan átgondolni, majd leírni és esetleg ábrákkal részletezni, hogy amire elkészül az Opencart webáruház, minden úgy működjön, illetve aszerint nézzen ki, melyet előzőleg elgondolt az ügyfél.

Ez egy bonyolult folyamat, melyben természetesen profeszionális szakemberek segítenek Önnek, hogy a lehető legjobb döntéseket tudja meghozni webáruházát illetően.

Korlátlan webáruház használat

Több 10.000-es termékpalettához és szerteágazó marketing funkciókhoz az Opencart motorra épített webáruház a lehető legjobb megoldás, míg a csekély termékszámmal rendelkező cégek számára is megfelelő működést biztosítanak az Opencart webáruházaink.

Könnyű használat, profi kivitel

Az Opencart webáruházban igazán könnyű a nagyobb számú termékek értékesítése, hiszen az admin felület csak azokat a létfontosságú webáruház beállításokat tartalmazza, melyek elengedhetetlenek a webes felület optimális működtetéséhez. Így nem kell olyan fölösleges menüpontokkal, pluginokkal és egyéb szolgáltatásokkal bajlódnia, melyeket egyébként sosem használna.

Opencart webáruházaink a tartalommarketinghez szükséges kiegészítőket is tartalmazza, mely fontos ahhoz, hogy releváns szöveges, képes és videós tartalmakkal tudja a megrendelő ellátni a webáruházat, mely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a keresők könnyebben megtalálják az oldalt.

Sok webáruház készítő követi el azt a hibát, hogy telepakolja egyesek számára lehet, hogy hasznos, de a többség által kevésbé használt funkciókkal és pluginokkal az admin felületet. A webshop készítés során mi szeretünk arra figyelni, hogy ne legyenek szükségtelen menüpontok a rendszerben, hiszen minek, ha úgysem fogja használni őket az ügyfél.

 

  •  – Webáruház elindítása előtt mindig érdeklődjön tapasztalatokon múló legjobb ajánlatunk felől
  •  – Webáruházunkból mindig az alkalmasabb verziót ajánljuk, ha ismerjük az igényeket
  •  – Bízzon szakembereink tapasztalatában akik csak Opencart webáruházak készítésével és fejlesztésével dolgoznak
Kapcsolat, érdeklődés

Elérhetőségek

Webáruház kialakításainkkal Önnek is sikeres lehet vállalkozása. Internetes jelenlét erősítésében is segítségére tudunk lenni.

GrenT Média Kft.

+36 30 756 7900

info@grentmedia.hu

Kérje ajánlatunk Webáruház készítéshez!

3 + 7 =

Kiemelt munkáinkból

Néhány munkánkból amikre ügyfeleinkkel együtt vagyunk méltón büszkék

Rólunk Mondták

“Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.”

T. Angéla

Projektvezető

“Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.”

K. M. Magdi

Megrendelő