Webáruház szinkronizálás és összeköttetés

Webáruházba integráció és webshopok  összeköttetése

Ma már nem lehet nagy termékmennyiséget úgy módosítani, megjeleníteni és folyamatosan frissen tartani, hogy azt ne valamilyen automatikus folyamat végezné. Az automatizmusok nélkül a termék és rendelési adminisztrációk olyan időket emészthetnek fel ami már az értékesítés rovására megy. Ezeknek a folyamatoknak a kivitelezésében is az Ön segítségére tudunk lenni.

webshop összeköttetésWebáruházba integráció

Nagykereskedések termék XML, XLS, CSV,TXT,stb. bekötése az Ön webshopjába, amin keresztül a termékeket azonnal elérheti és aktualizálhatja őket, vagy készletet és árfrissítést végez az ön beavatkozása nélkül automatán az év 365 napján.

Webáruház számlázókkal való összekötése

Ma már ez is alapkövetelmény, hogy a webáruház rendelkezzen kapcsolati lehetőséggel valamely számlázórendszerrel. Itt még persze mindig vannak részlet kérdések, de a tendencia jól látszódik. Automatán tudjunk rendeléseket letölteni és azt kiszámlázni.

Ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek összekötése

Ez a Megawebáruházak új korszakával fellépő igény, ahol is a több mint 100.000-es terméklistával rendelkező webáruházaknak már egy központi rendszerben kell kezelni termékeiket és a megrendeléseket, számlázást és a szállítást is ezekben a rendszerekben végzik el. Hatalmas előnyük hogy részletes adatokat tud kezelni mindenről és nagyságrendekkel több információval tudja ellátni a webáruházakat is.

Amikor felmerül ez az igény és megkeresésre kerül sor, kérjük az alábbi információk álljanak rendelkezésre.

  • cél áruház típusa, verziószáma
  • beköttendő szoftver neve
  • beköttendő szoftver dokumentációja

Ezek az információk számunkra nagy segítség és persze sokkkal gyorsabbá teszi a feldolgozást, kivitelezés megkezdését.

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Már csak néhány kérdés és már együtt is dolgozunk!
Első lépésként kérem töltse ki űrlapunkat!

Help Text