Webáruházba integráció és webshopok összeköttetése

Webáruházba integráció

Nagykereskedések termék XML, XLS, CSV,TXT,stb. bekötése az Ön webshopjába, amin keresztül a termékeket azonnal elérheti és aktualizálhatja őket, vagy készletet és árfrissítést végez az ön beavatkozása nélkül automatán az év 365 napján.

Webáruház számlázókkal való összekötése

Ma már ez is alapkövetelmény, hogy a webáruház rendelkezzen kapcsolati lehetőséggel valamely számlázórendszerrel. Itt még persze mindig vannak részlet kérdések, de a tendencia jól látszódik. Automatán tudjunk rendeléseket letölteni és azt kiszámlázni.

Ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek összekötése

Ez a Megawebáruházak új korszakával fellépő igény, ahol is a több mint 100.000-es terméklistával rendelkező webáruházaknak már egy központi rendszerben kell kezelni termékeiket és a megrendeléseket, számlázást és a szállítást is ezekben a rendszerekben végzik el. Hatalmas előnyük hogy részletes adatokat tud kezelni mindenről és nagyságrendekkel több információval tudja ellátni a webáruházakat is.

Amikor felmerül ez az igény és megkeresésre kerül sor, kérjük az alábbi információk álljanak rendelkezésre.

  • cél áruház típusa, verziószáma
  • beköttendő szoftver neve
  • beköttendő szoftver dokumentációja

Ezek az információk számunkra nagy segítség és persze sokkkal gyorsabbá teszi a feldolgozást, kivitelezés megkezdését.

 

Ma már nem lehet nagy termékmennyiséget úgy módosítani, megjeleníteni és folyamatosan frissen tartani, hogy azt ne valamilyen automatikus folyamat végezné. Az automatizmusok nélkül a termék és rendelési adminisztrációk olyan időket emészthetnek fel ami már az értékesítés rovására megy. Ezeknek a folyamatoknak a kivitelezésében is az Ön segítségére tudunk lenni.

Kérje ajánlatunk összeköttetésre

Írja meg nekünk mire lenne önnek szüksége, hogy jobban megísmerjük terveit, elképzeléseit