+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

Webáruházba integráció és webshopok összeköttetése

 

 

Ma már nem lehet nagy termékmennyiséget úgy módosítani, megjeleníteni és folyamatosan frissen tartani, hogy azt ne valamilyen automatikus folyamat végezné. Az automatizmusok nélkül a termék és rendelési adminisztrációk olyan időket emészthetnek fel ami már az értékesítés rovására megy. Ezeknek a folyamatoknak a kivitelezésében is az Ön segítségére tudunk lenni.

Webáruházba integráció

Nagykereskedések termék XML, XLS, CSV,TXT,stb. bekötése az Ön webshopjába, amin keresztül a termékeket azonnal elérheti és aktualizálhatja őket, vagy készletet és árfrissítést végez az ön beavatkozása nélkül automatán az év 365 napján.

Webáruház számlázókkal való összekötése

Ma már ez is alapkövetelmény, hogy a webáruház rendelkezzen kapcsolati lehetőséggel valamely számlázórendszerrel. Itt még persze mindig vannak részlet kérdések, de a tendencia jól látszódik. Automatán tudjunk rendeléseket letölteni és azt kiszámlázni.

Ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek összekötése

Ez a Megawebáruházak új korszakával fellépő igény, ahol is a több mint 100.000-es terméklistával rendelkező webáruházaknak már egy központi rendszerben kell kezelni termékeiket és a megrendeléseket, számlázást és a szállítást is ezekben a rendszerekben végzik el. Hatalmas előnyük hogy részletes adatokat tud kezelni mindenről és nagyságrendekkel több információval tudja ellátni a webáruházakat is.

Amikor felmerül ez az igény és megkeresésre kerül sor, kérjük az alábbi információk álljanak rendelkezésre.

  • cél áruház típusa, verziószáma
  • beköttendő szoftver neve
  • beköttendő szoftver dokumentációja

Ezek az információk számunkra nagy segítség és persze sokkkal gyorsabbá teszi a feldolgozást, kivitelezés megkezdését.

Miért minket válasszon?

Mobilra optimalizált és keresőbarát webáruházakat készítünk. Legyen Ön is sikeres webáruházaink egyik tulajdonosa

GrenT Média Kft.

+36 70 363 7900

info@grentmedia.hu

Érdeklődjön áraink felől?

4 + 1 =

Kiemelt munkáinkból

Néhány munkánkból amikre ügyfeleinkkel együtt vagyunk méltón büszkék

Rólunk Mondták

“Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.”

T. Angéla

Projektvezető

“Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.”

K. M. Magdi

Megrendelő