+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

WOOCOMMERCE WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

A WooCommerce webáruház alapvető fontosságú a sikerhez. A GOOGLE a wordpress webshopokat, vagyis a helyesen összeállított wordpress webáruházakat szereti.

Korlátlan webáruház használat

WooCommerce webáruházak összeállítását többféle sablon alappal készíthetünk, számtalan fizetési és szállítási bővítménnyel állíthatjuk össze. Ügyfélközpontú csapatunk elkészíti önnek a SIKERES wordpress webáruházat amivel könnyű lesz az értékesítés..

Könnyű használat, profi kivitel

A WooCommerce az online marketinges körökben is igen kedvelt megoldás a rendkívül könnyen kezelhető és temérdek bővítménnyel használható webáruház motor. WooCommerce webáruház készítési csomagunkat azoknak az ügyfeleknek kínáljuk akik szeretik webáruházukat bővíteni a még jobb eredményekért. De azokra is gondolunk akik most kezdik el használni az áruházat.

WooCommerce Webáruház készítés szolgáltatásunk mellett partnereink többféle csatornán is fontos tartalmakat kapnak tőlünk, hogy még könnyebb legyen az értékesítés.

Organikus találatok

Organikus találatok

Az Ön igényeinek megfelelő wordpress webshop megfelelő tartalom mellett igazán jó helyezéseket tud elérni a Google keresőkben.

Linképítés

Linképítés

A sikeres SEO-stratégia egyik lényeges eleme, az elkészült webáruház linkprofiljának tudatos felépítése, amihez a WordPress webshop kiváló táptalajt tud nyújtani.

On-Page SEO

On-Page SEO

Tegye könnyen hozzáférhetővé a tartalmat a keresőmotorokhoz. A WooCommerce webáruházak olyan megoldásokat használ amelyeket a keresőrobotok is kedvelnek.

Bővíthető funkciók

Bővíthető funkciók

A WordPress egyik legnagyobb előnye, hogy bármikor könnyen telepíthetünk a webáruházunkhoz újabb funkciókat. Bővítmények sokaságával növelhetjük az értékesítést.

Miért minket válasszon?

Mobilra optimalizált és keresőbarát webáruházakat készítünk. Legyen Ön is sikeres webáruházaink egyik tulajdonosa

GrenT Média Kft.

+36 70 363 7900

info@grentmedia.hu

Érdeklődjön áraink felől?

11 + 1 =

Kiemelt munkáinkból

Néhány munkánkból amikre ügyfeleinkkel együtt vagyunk méltón büszkék

Rólunk Mondták

“Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.”

T. Angéla

Projektvezető

“Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.”

K. M. Magdi

Megrendelő