Keresőoptimalizálás nélkül lehúzhatjuk a rolót?

 

A keresőoptimalizálás, vagyis a SEO alapvető dolog manapság, így amelyik webáruház nem fordít figyelmet arra, hogy a linkek, a tartalom megfeleljen a SEO alapelveknek, nem fog tudni érvényesülni. Az érvényesülés nyilván azt jelenti, hogy a webáruház kitermelje az elvárt profitot, később pedig növekedést produkáljon. Hogyan működne mindez, ha az emberek nem tudnak a létezéséről? Hogyan tudnak az emberek a létezéséről, ha a keresőbe beírva a kulcsszót, nem az elsők között, sőt, talán nem is az első oldalon dobja ki az adott webáruházat a Google? Vannak ugyan olyanok, akik végigböngészik az oldalakat, de a legtöbb ember az első néhány találattal megelégszik, esetleg még az első oldal találatainak megtekintésére szán időt, többre nem.

Annyira nem nehéz és nem költséges dolog a keresőoptimalizálás, egy webáruház készítés során a szakember azonnal úgy készíti el az oldalt, hogy az megfeleljen az alapvető SEO követelményeknek. Nyilván külön szakemberek specializálódtak a keresőoptimalizálásra, melyben a linképítés, a megfelelő témamegjelölés is benne foglaltatik, valamint a megfelelő tárhely és domain kiválasztása is, de aki webáruházat épít, használható mértékben tisztában van mindezzel. Az optimalizálást lehet túlzásba is vinni, ez esetben, ha nagyon látványos a túlzás a Google nem lesz túl kedves, tehát érdemes elkerülni a túloptimalizálást.

keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás mellett a tartalommarketingre is érdemes odafigyelni, egy webáruház esetében a blog rész nagyon alkalmas ennek a lehetőségnek a kiaknázására. Konkrétan a kulcsszavas írásokról van szó, bár azért ez sem olyan egyszerű, több részből tevődik össze. A keresőmarketing már a fizetős megoldás, ám erre is érdemes anyagiakat fordítani, mert a jó reklám megtérül. A keresőmarketinggel nagyon sok vásárlót, sok kattintást érhetünk el, sőt a kattintás után fizethető hirdetések esetében jól nyomon is követhető, hogy mennyit számít a SEM.

Az internet egy hatalmas piac, mely folyamatosan tágul. A verseny hatalmas, így valamilyen formában lépést kell tartani a többiekkel, különben a webáruház lehúzhatja a rolót, mert senki nem fog rákattintani, sőt alig lesz ember, aki egyáltalán rátalál. Olyan ez, mint a bolthelyiséggel rendelkező üzleteknél. Egy eldugott utcában, kirakat nélkül, csöndben megnyitni egyet jelent a kudarccal.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom