Számos webáruház jut el arra a pontra, hogy nem tud versenyben maradni a modern technológiai alapokra épült konkurenciák online üzleteivel, így nem marad más opció, mint a webáruház fejlesztés.

Válasszon minket, a Grent Médiát, hiszen több éves tapasztalattal rendelkezünk teljes webáruház migrációban, melynek eredményeképp egy modern stílusú, technológiailag naprakész webáruházzal köszöntheti majd vásárlóit.

A webshop fejlesztés során összeszokott csapatunk teljes migrációt hajt végre, mely azt jelenti, hogy a régi webáruházából átvisszük a termékektől elkezdve egészen a beszállítási információkig minden eddig használt adatot, elemet, funkciót az új webshopba.

Számunkra fontos a folyamatos kapcsolattartás, emiatt programozóink és projektvezetőink folyamatosan együttműködnek Önnel a webáruház fejlesztés alatt, hogy a felmerülő kérdésekre és igényekre pontos megoldásokat tudjanak kidolgozni, hogy az új webáruház olyan legyen, amilyet Ön elképzelt.

Milyen folyamatokon megy át az Ön webshopja?

  • Kiválasztjuk az új webáruház sablonját
  • A kívánalmakhoz és a lehetőségekhez mérten beállítjuk a sablont
  • Elkészítjük az előzőleg kért egyedi fejlesztéseket
  • Migráció: a teljes webáruház anyagot átemeljük az új webáruházba
  • Az elkészült webshopot átadáskor harcra készen veheti át tőlünk.

A már elkészült webáruházainkban is van olyan amit partnerünk kérésére frissítettünk, ami az átadás után tovább növelte eladásait.

Emiatt lehet azt mondani, hogy egy webáruház sosem készül el, hiszen mindig vannak új ötletek, új akciók, promóciók, melyeket frappáns megoldások segítségével lehet népszerűbbé tenni az oldalon, hogy növeljük a bevételt.

 

Ezért amikor átadjuk a webáruházat, az pont olyan lesz, mint amit Ön kért, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet még jobbá tenni, hiszen nincs tökéletes, a kreatív ötletekből pedig nehezen lehet kifogyni. Így a webáruház tovább fejlesztésében is tudunk Önnek segíteni, hogy az mindig naprakész legyen az internetes trendeknek megfelelően.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy itt az ideje a webáruház frissítésnek, kérje ajánlatunkat, hogy mihamarabb együtt tudjunk dolgozni új webáruházának frissítésén, bővítésén.

Kérje ajánlatunk fejlesztésre

Írja meg nekünk mire lenne önnek szüksége, hogy jobban megísmerjük terveit, elképzeléseit