Üdvözlöm

Tanács Ferenc vagyok, a Grent Média alapítója. Szenvedélyem az új webáruházak összeállítása, éppen ezért roppantul kitartó és lelkes vagyok ebben a tevékenységben.

Kis csapatunk minimális létszámú, maximális elkötelezettséggel.

Az én feladataim a projektek felvétele, a szerződések megkötése, és kapcsolattartás az ügyfelekkel. Mindemellett a webáruházak vázainak előkészítése, az ezzel kapcsolatos tanácsadás „oktatás” is tevékenységeim körébe tartozik.

A munkámban segítségemre vannak fejlesztőim is. Az ő teendőik az ügyfelek által igényelt feladatok kivitelezése, kapcsolattartás, valamint szükség esetén hibakeresés és megoldás.

Rólam

Amit különösen szeretek: Egy már meglevő kialakításba belelátni, beleképzelni az újat, és ez a „jövőt” létrehozni. De örömöt okoz egy egyszerű alap elképzelésből felállítani a teljes, komplett webáruházat.

Ami nem az én esetem: Nyakatekert dolgok, olyan megoldások, amelyeknek sokkal egyszerűbb változata is van. Vagy ha az ügyfél ragaszkodik egy feleslegesen komplikált megoldáshoz, ami neki sem jó igazán.

Szabadidőmben horgászom, gitározom, kirándulok családommal és lelkesen tanulom az apaság fogásait.

Mivel foglalkozunk?

Röviden arról, mivel foglalkozunk

Webáruház készítés

Az alapokról készítjük el új webáruházát, a megfelelő modulokkal önálló kategóriák és termékekkel.

Webáruház fejlesztés

Már meglévő webáruházban felmerülő új igényeket készítjük el. Vagy fellépő hibákat javítjuk.

Modulok telepítése, fejlesztése

Új igény esetén kedvezőbb díjú lehet egy már meglévő modul telepítése, mintsem újra kifejleszteni azt, de ezt is el tudjuk készíteni.

Hogyan jött a Grent Média a képbe?

Így kezdődött: Korábbi ismereteim alapján Joomla rendszerről váltottam Opencart webshopra, és sok-sok katalógus üzemű weboldalt készítettem az Opencart rendszerre. Erre a mintára az éles webshopok rendelései is megszaporodtak, ami tálcán kínálta a lehetőséget, hiszen az igény megvolt.

Az áttörés: Főként külső fejlesztőkkel dolgoztam, ha szükségem volt rá. Sok-sok információt szereztem, és különösen sokat tanultam a tapasztalatokból, így az autodidakta énem újfent jól teljesített. A felmerülő nehézségeket kompenzálta, hogy mindig kellőképpen rugalmas voltam a helyzethez és persze alázatos

Specialitásom az Opencart és csak webáruházhoz kapcsolható témában írok cikkeket, ezekben teszem ismertté magam. Az érdeklődés nagy, elégedettek is velünk ügyfeleim, így szinte mindenki megtalál, remélem

Eredmények, és sikerek

– Amire büszke vagyok az a Variometrum.hu, mert olyan megoldásokat alkalmaztunk benne az ügyfél kérésére amik nincsenek minden webshopban: pl: egységnyi kiszerelésű termékek rendelése stb.

– Sok az olyan webáruház amit nem mi készítettünk, de más csapattól pártoltak át hozzánk, mert képben voltunk az elképzelésekkel, és megoldottuk a problémákat.

– Mivel specializálódtunk erre a rendszerre, ezért elég sok webáruház kialakítását közösen készítettük el ügyfeleinkkel, ezzel az áruház elkészítése és további bővítése is jóval gyorsabban tudott haladni.