+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

Rólunk, Bemutatkozás

Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára kitartást, kölcsönös bizalmat és elégedettséget valamint remek támogatást nyújtsunk!

Üdvözlöm:

Webshop készítés és webáruház fejlesztés, fejlesztés, működtetése a célunk. Megnyerő webshop sablonok és sokféle előre elkészített, könnyen tovább alakítható, mobil nézetre is optimalizált designből könnyen felruházhatjuk az Ön webáruházát.

Tanács Ferenc – Ügyvezető, tulajdonos

Kiemelt munkáinkból

Néhány munkánkból amikre ügyfeleinkkel együtt vagyunk méltón büszkék

Miért minket válasszon?

Mobilra optimalizált és keresőbarát webáruházakat készítünk. Legyen Ön is sikeres webáruházaink egyik tulajdonosa

GrenT Média Kft.

+36 70 363 7900

info@grentmedia.hu

Érdeklődjön áraink felől?

2 + 6 =

Gyors kivitelezés mellett nagyszerű munkát végeztek a fiúk. Gyorsan, szakszerűen készült el az új Opencart webáruházam.

M. Róbert

Bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek

Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.

T.Angéla

Lassú és körülményes WooCommerce áruházam módosításaival egy jól és gyorsan működő webshopot kaptam vissza. Pazar kivitelezés.

K. Gábor

Minden elképzelésemet megvalósítják

Aki webáruházat üzemeltet az tudja ,hogy milyen fontos egy egy felmerülő probléma időbeni elhárítása. Küzdöttem egy pár “szakemberrel” mire megtaláltam azt a csapatot akik minden elképzelésemet megvalósítják és segítenek fejlesztéseikkel,ötleteikkel gyors és megbízható munkájukkal. A már már baráti megbeszélések alkalmával értékes tudásnak is a birtokába jutok minden egyes alkalommal ami segítheti vállalkozásomat.

G.József