+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

Rólunk, Bemutatkozás

Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára kitartást, kölcsönös bizalmat és elégedettséget valamint remek támogatást nyújtsunk!

Üdvözlöm:

fotó rólam - tanács ferenc

Tanács Ferenc vagyok, a Grent Média alapítója. Szenvedélyem az új webáruházak összeállítása, éppen ezért roppantul kitartó és lelkes vagyok ebben a tevékenységben.

Kis csapatunk minimális létszámú, maximális elkötelezettséggel.

Az én feladataim a projektek felvétele, a szerződések megkötése, és kapcsolattartás az ügyfelekkel. Mindemellett a webáruházak vázainak előkészítése, az ezzel kapcsolatos tanácsadás „oktatás” is tevékenységeim körébe tartozik.

A munkámban segítségemre vannak fejlesztőim is. Az ő teendőik az ügyfelek által igényelt feladatok kivitelezése, kapcsolattartás, valamint szükség esetén hibakeresés és megoldás.

Mivel foglalkozunk?

  • Webáruház készítés
  • Webáruház fejlesztés
  • Modulok telepítése, készítése
  • Tanácsadás
  • Bemutató, oktatás

 

Webáruház készítés

Az alapokról készítjük el új webáruházát, a megfelelő modulokkal önálló kategóriák és termékekkel.

Webáruház fejlesztés

Már meglévő webáruházban felmerülő új igényeket készítjük el. Vagy fellépő hibákat javítjuk.

Modulok telepítése, fejlesztése

Új igény esetén kedvezőbb díjú lehet egy már meglévő modul telepítése, mintsem újra kifejleszteni azt, de ezt is el tudjuk készíteni.

Webáruház bemutató, oktatás

Hogyan működik az áruház, mit és hol lehet megtenni, igény esetén ilyen és hasonló megkeresések után egyeztetett médiumon keresztül tartunk bemutató.

Rólam

Amit különösen szeretek: Egy már meglevő kialakításba belelátni, beleképzelni az újat, és ez a „jövőt” létrehozni. De örömöt okoz egy egyszerű alap elképzelésből felállítani a teljes, komplett webáruházat.

Ami nem az én esetem: Nyakatekert dolgok, olyan megoldások, amelyeknek sokkal egyszerűbb változata is van. Vagy ha az ügyfél ragaszkodik egy feleslegesen komplikált megoldáshoz, ami neki sem jó igazán.

Szabadidőmben horgászom, gitározom, kirándulok családommal és lelkesen tanulom az apaság fogásait.

Hogyan jött a Grent Média a képbe?

Így kezdődött: Korábbi ismereteim alapján Joomla rendszerről váltottam Opencart webshopra, és sok-sok katalógus üzemű weboldalt készítettem az Opencart rendszerre. Erre a mintára az éles webshopok rendelései is megszaporodtak, ami tálcán kínálta a lehetőséget, hiszen az igény megvolt.

Az áttörés: Főként külső fejlesztőkkel dolgoztam, ha szükségem volt rá. Sok-sok információt szereztem, és különösen sokat tanultam a tapasztalatokból, így az autodidakta énem újfent jól teljesített. A felmerülő nehézségeket kompenzálta, hogy mindig kellőképpen rugalmas voltam a helyzethez és persze alázatos

Specialitásom az Opencart és csak webáruházhoz kapcsolható témában írok cikkeket, ezekben teszem ismertté magam. Az érdeklődés nagy, elégedettek is velünk ügyfeleim, így szinte mindenki megtalál, remélem

Eredmények, és sikerek

– Amire büszke vagyok az a Variometrum.hu, mert olyan megoldásokat alkalmaztunk benne az ügyfél kérésére amik nincsenek minden webshopban: pl: egységnyi kiszerelésű termékek rendelése stb.

– Sok az olyan webáruház amit nem mi készítettünk, de más csapattól pártoltak át hozzánk, mert képben voltunk az elképzelésekkel, és megoldottuk a problémákat.

– Mivel specializálódtunk erre a rendszerre, ezért elég sok webáruház kialakítását közösen készítettük el ügyfeleinkkel, ezzel az áruház elkészítése és további bővítése is jóval gyorsabban tudott haladni.

Kiemelt munkáinkból

Néhány munkánkból amikre ügyfeleinkkel együtt vagyunk méltón büszkék

Miért minket válasszon?

Mobilra optimalizált és keresőbarát webáruházakat készítünk. Legyen Ön is sikeres webáruházaink egyik tulajdonosa

GrenT Média Kft.

+36 70 363 7900

info@grentmedia.hu

Érdeklődjön áraink felől?

5 + 13 =

Gyors kivitelezés mellett nagyszerű munkát végeztek a fiúk. Gyorsan, szakszerűen készült el az új Opencart webáruházam.

M. Róbert

Bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek

Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.

T.Angéla

Lassú és körülményes WooCommerce áruházam módosításaival egy jól és gyorsan működő webshopot kaptam vissza. Pazar kivitelezés.

K. Gábor

Minden elképzelésemet megvalósítják

Aki webáruházat üzemeltet az tudja ,hogy milyen fontos egy egy felmerülő probléma időbeni elhárítása. Küzdöttem egy pár “szakemberrel” mire megtaláltam azt a csapatot akik minden elképzelésemet megvalósítják és segítenek fejlesztéseikkel,ötleteikkel gyors és megbízható munkájukkal. A már már baráti megbeszélések alkalmával értékes tudásnak is a birtokába jutok minden egyes alkalommal ami segítheti vállalkozásomat.

G.József