+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

2019 első bejegyzése mi is lehetne más mint egy kis visszatekintés a tavalyi évre és számot adjak a legjobb bejegyzésekről amik megjelentek a cikkek között. Ezek azok a bejegyzések amiket igen sokan elolvastak és bízom benne, hogy sikerrel tudták használni vagy felhasználni a tartalmukat. Íme a legjobb 5 a sok közül:

 

ingyenes webáruház motorok

Legjobb webshop motor

Legjobb webshop motor témájában igen sok megkeresés érkezik hozzánk. Melyik a legjobb webshop? Melyik a legjobb webshop motor az igényeimhez…

Elolvasom a Legjobb webshop motor cikket!

 

Már ismerjük a legjobb webshop motorokat és nagyjából már tudjuk is mit használjunk így nincs más hátra mint elindítani első webáruházunkat. Íme a teljes leírás amivel egy webáruházat elindíthatunk. Sok alap tézis, bővíthető és fejleszthető ötlet az indításhoz vagy éppen az üzemeltetéshez:

 

Webáruház indításának folyamata, feltételei, üzemeltetése

Webáruház indításának folyamata

Miért kell egy webáruház? Bármennyire meglepő, sokan nem gondolják ezt végig, és csak felületes okokkal magyarázzák. Mi a Te webáruházad célja ….

Elolvasom a Webáruház indításának folyamata cikket!

 

A dropshipping webáruház indítással sokan szemeznek, ízlelgetik, hogyan tudnák elkezdeni ezt a típusát a webáruház üzemeltetésnek. Íme sok ötlet, tipp, módszer arra, hogyan kezdjünk hozzá, honnan szerezzük be a termékeket és hogyan működtessük sikeresen dropshipping webáruházunkat:

 

dropshipping

Dropshipping webáruház indítása

A dropshipping az utóbbi idők egyik leggyorsabban fejlődő online értékesítési módja. Ebből a cikkből megismerheted a dropshipping jelentését…..

Elolvasom a Dropshipping webáruház indítása cikket!

 

Minden webáruház rákfenéje a konverzió, vagyis mennyiből és hogyan sikerül eladni a terméket. Milyen eszközökkel tudjuk növelni az eladásokat, hogyan alakíthatjuk úgy a webshop marketing és tartalmi és értékesítési megoldásait amivel eladásaink jobbak lesznek:

 

konverzió

Webáruház konverzió növelés

A webáruház konverzió növelés típusai, mérése, módjai, minden fejlődésre törekvő webáruház működésének részét kell képezzék. A webáruház konverziója …

Elolvasom a Webáruház konverzió növelés cikket!

 

12 olyan pont került összegyűjtésre, amikkel egy webshop még jobb lehet. Ezeket a pontokat mindenképp úgy kell tekinteni, mint egy lehetséges megoldásai a már működő webáruháznak, tehát felhasználása értelmezés kérdése.

 

webáruház trend

Felhasználóbarát webshop 12 pontja

A felhasználóbarát webshop 12 pontja tizenkét olyan lépés, amelyet ha megteszel, a weboldalad-webshopod a legjobbak között lesz. Sokan azt gondolják…

Elolvasom a Felhasználóbarát webshop 12 pontja cikket!

 

Ezen kívül még sok-sok igazán jó bejegyzés született a 2018-as évben a webáruház készítés témában. Érdemes átolvasni, szemezgetni a blog bejegyzésekből, mivel mindig próbálunk olyan cikkekkel megjelenni amik egy kezdő webáruház üzemeltetőnek és egy már haladónak is épp úgy megfelelő lehet.

Summary
2018 legolvasottabb bejegyzései
Article Name
2018 legolvasottabb bejegyzései
Description
Webáruház készítés témában írt cikkekből 2018-ban is készültek olyanok amik kihvóan nagy olvasottságot értek el. Szemezgettünk belőle
Author
Publisher Name
GrenT Média
Publisher Logo