Top 5 Opencart modul amit használni kell

 

Webáruházunk kialakításakor ezekre az Opencart modulokra van szükségünk elsőként, hogy áruházunk tökéletesebben működjön, jobb eredménnyel tudjuk üzemeltetni, és a használata is könnyebb legyen. Nemmellékesen a keresőben is jobb helyezéseket tudjunk elérni. Természetesen enélkül is használhatjuk áruházunkat:

 1. Vqmod:

  Erről a modulról már korábban írtam itt, ez egy alapvető modul ha más bővítményt szeretnénk használni. Fontos, hogy nem módosítja az alap Opencart webáruház fájljait, így ha minden modulunk friss fejlesztésű, akkor mindig tökéletesen működik.

 2. SEO Pack PRO:

  a modul egy csomag tulajdonképpen, ami sok alapvető a keresőoptimalizálásnál fontos funkcióval javítja áruházunk. Pl: a képek neveit átírja, hasonló termékeket automatizálva teszi ki a termékekhez, keyword, description, címke stb.

 3. Export/import:

  több ezer termék árait, tulajdonságait az áruházban módosítani, javítani szinte lehetetlen, erre van ez a modul. Excelbe menti az adatainkat, amit minden módosítás után azonnal visszatölthetünk.

 4. Üzlet címe a title-be:

  Az Opencart egy alapvető hibája, nem kezeli az üzlet nevét a title beállításaiban. Ennek telepítése után minden termék, oldal, lap title címét megtoldja az áruházunk nevével.

 5. Blog:

  ide nem írok megoldást, mert blogrendszerből rettentő sok létezik és mindenkinek más a megfelelő. Viszont a tartalom ma már nagyon fontos, és a webáruházunkban a termékek mellett a legfontosabb a tartalom, amit ha jól szerkesztünk meg akkor javítja a konverzió számát, ami a legfontosabb tényező.

Tartalomépítés egy már elkészült webáruházban is nagyon fontos, mivel a több igen is lehet jobb. Sőt ezáltal a termékünk több tartalommal jobb lehet mint a konkurencia weboldala, a keresőben is több szóra jelenhetünk meg jó pozíciókban. Továbbá a látogatóinknak még több részletes információt adhatunk az adott témát körüljárva.

A modulokat természetesen mi is rendszeresen használjuk és vállaljuk annak telepítését, beállítását!

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom