top 5 opencart modul

Top 5 Opencart modul amit használni kell

Webáruházunk kialakításakor ezekre az Opencart modulokra van szükségünk elsőként, hogy áruházunk tökéletesebben működjön, jobb eredménnyel tudjuk üzemeltetni, és a használata is könnyebb legyen. Nemmellékesen a keresőben is jobb helyezéseket tudjunk elérni. Természetesen enélkül is használhatjuk áruházunkat:

 1. Vqmod:

  Erről a modulról már korábban írtam itt, ez egy alapvető modul ha más bővítményt szeretnénk használni. Fontos, hogy nem módosítja az alap Opencart webáruház fájljait, így ha minden modulunk friss fejlesztésű, akkor mindig tökéletesen működik.

 2. SEO Pack PRO:

  a modul egy csomag tulajdonképpen, ami sok alapvető a keresőoptimalizálásnál fontos funkcióval javítja áruházunk. Pl: a képek neveit átírja, hasonló termékeket automatizálva teszi ki a termékekhez, keyword, description, címke stb.

 3. Export/import:

  több ezer termék árait, tulajdonságait az áruházban módosítani, javítani szinte lehetetlen, erre van ez a modul. Excelbe menti az adatainkat, amit minden módosítás után azonnal visszatölthetünk.

 4. Üzlet címe a title-be:

  Az Opencart egy alapvető hibája, nem kezeli az üzlet nevét a title beállításaiban. Ennek telepítése után minden termék, oldal, lap title címét megtoldja az áruházunk nevével.

 5. Blog:

  ide nem írok megoldást, mert blogrendszerből rettentő sok létezik és mindenkinek más a megfelelő. Viszont a tartalom ma már nagyon fontos, és a webáruházunkban a termékek mellett a legfontosabb a tartalom, amit ha jól szerkesztünk meg akkor javítja a konverzió számát, ami a legfontosabb tényező.

Tartalomépítés egy már elkészült webáruházban is nagyon fontos, mivel a több igen is lehet jobb. Sőt ezáltal a termékünk több tartalommal jobb lehet mint a konkurencia weboldala, a keresőben is több szóra jelenhetünk meg jó pozíciókban. Továbbá a látogatóinknak még több részletes információt adhatunk az adott témát körüljárva.

A modulokat természetesen mi is rendszeresen használjuk és vállaljuk annak telepítését, beállítását!

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.