+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

Az internet elterjedésének köszönhetően ma már szinte bárki indíthat webshopot, mely természetesen sokkal kedvezőbb áron vehető igénybe, mint a fizikai üzlethelyiségeket bérlése különböző városokban.

Röviden az Opencart webáruházról

Az OpenCart egy PHP programnyelven alapuló, nyílt forráskódú e-kereskedelmi rendszer, mely tökéletesen alkalmas egy online biznisz termékeinek forgalmazására. Többnyelvű admin és front felületen át használhatjuk a webáruházat és kezelhetjük a termékeket, amihez beállíthatóak többek között a termékkategóriák, a hozzájuk kapcsolódó termékek, a gyártók nevei, a SEO adatok valamint a termékjellemzők és az opciók. Emellett kezelhetjük a rendeléseket, a vásárlók adatait, a fizetési és szállítási lehetőségeket.

Könnyen kezelhető Opencart webáruház

Egyre többen teszik le a voksukat az OpenCart webáruházak mellett, mert webshop felülete kézre álló beállításokkal akár kezdőlnek is jó választás lehet,  emellett könnyedén lehet megadni azokat a fontos adatokat, melyek a keresőoptimalizálást segítik elő. Ez azért fontos, hogy a webshop jól szerepeljen például a Google kereső találati oldalain, mellyel nő a webshop organikus kereséseinek eredménye.

Természetesen lehetőség van a termékek véleményezésére, ajándékutalványok és kuponok használatára, akár több pénznem használata mellett. A webshop arculatát is egyszerűen lehet kialakítani a különféle sablonok segítségével. Mindezek mellett az OpenCart webáruház egyik legnagyobb előnye a nyílt forráskód, emiatt egyedi modulokkal, funkciókkal is bővíthető a rendszer, hogy teljes mértékben ki tudja szolgálni a webáruház az ügyfelek igényeit.

Szeretne Ön is webáruházat?

Amennyiben Ön is webáruházat szeretne indítani, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb el tudjuk kezdeni a kivitelezéshez szükséges feladatokat.

Webáruházra van szüksége vagy fejlesztés, bővítésre van igény?
Kérje ajánlatunkat!

13 + 5 =