+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

Az internet elterjedésének köszönhetően ma már szinte bárki indíthat webshopot, mely természetesen sokkal kedvezőbb áron vehető igénybe, mint a fizikai üzlethelyiségeket bérlése különböző városokban.

Röviden az Opencart webáruházról

Az OpenCart egy PHP programnyelven alapuló, nyílt forráskódú e-kereskedelmi rendszer, mely tökéletesen alkalmas egy online biznisz termékeinek forgalmazására. Többnyelvű admin és front felületen át használhatjuk a webáruházat és kezelhetjük a termékeket, amihez beállíthatóak többek között a termékkategóriák, a hozzájuk kapcsolódó termékek, a gyártók nevei, a SEO adatok valamint a termékjellemzők és az opciók. Emellett kezelhetjük a rendeléseket, a vásárlók adatait, a fizetési és szállítási lehetőségeket.

Könnyen kezelhető Opencart webáruház

Egyre többen teszik le a voksukat az OpenCart webáruházak mellett, mert webshop felülete kézre álló beállításokkal akár kezdőlnek is jó választás lehet,  emellett könnyedén lehet megadni azokat a fontos adatokat, melyek a keresőoptimalizálást segítik elő. Ez azért fontos, hogy a webshop jól szerepeljen például a Google kereső találati oldalain, mellyel nő a webshop organikus kereséseinek eredménye.

Természetesen lehetőség van a termékek véleményezésére, ajándékutalványok és kuponok használatára, akár több pénznem használata mellett. A webshop arculatát is egyszerűen lehet kialakítani a különféle sablonok segítségével. Mindezek mellett az OpenCart webáruház egyik legnagyobb előnye a nyílt forráskód, emiatt egyedi modulokkal, funkciókkal is bővíthető a rendszer, hogy teljes mértékben ki tudja szolgálni a webáruház az ügyfelek igényeit.

Szeretne Ön is webáruházat?

Amennyiben Ön is webáruházat szeretne indítani, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb el tudjuk kezdeni a kivitelezéshez szükséges feladatokat.

Webáruházra van szüksége vagy fejlesztés, bővítésre van igény?
Kérje ajánlatunkat!

5 + 2 =

Summary
Mit tud nyújtani egy OpenCart Webáruház az Ön vállalkozásának?
Article Name
Mit tud nyújtani egy OpenCart Webáruház az Ön vállalkozásának?
Description
Az OpenCart egy PHP programnyelven alapuló, nyílt forráskódú webáruház motor, mely tökéletesen alkalmas nagy termékmennyiségek kezelésére miközben megfelel a kor mai elvárásainak.
Author
Publisher Name
GrenT Média
Publisher Logo