Miért a WooCommerce?

 

A WooCommerce nagyon népszerű a webáruház tulajdonosok és építők körében. Ennek oka az egyszerűségében rejlik, valamint abban, hogy nagyon hatékony bővítményekkel lehet ellátni, amik a bonyolultabb beállításokat is könnyen elérhetővé teszik. A WooCommerce-nek van fizetős és ingyenes változata is, nyilván nagy különbségek vannak a kettő között, de már az ingyenes változattal, esetlegesen néhány fizetős kiegészítéssel nagyon hatékony kis webáruházat lehet építeni.

woocommerce webáruház készítésA keresőoptimalizálás nagy barátja is a WooCommerce, könnyű vele ilyen szempontból is a munka, bár őszintén szólva a keresőoptimalizálás inkább csak egy önmagában álló, mástól nem igazán függő dolog.

A WooCommerce adminisztrációs felülete kimondottan könnyen kezelhető, a beállítások nagy részéhez bő magyarázatot is ad, ezzel mégjobban megkönnyítve a webáruházépítés mozzanatait. A termékek felvitele szinte ugyanúgy történik, mint az oldalak és bejegyzések esetében, kivéve, hogy az árnak, készletnek és egyéb hasonlóknak megvan a külön doboz. A különböző termékek szín és méretválasztékait is fel lehet vinni, a vevői oldalról egy-egy legördülő menüben fog megjelenni, ahonnan ki lehet választani a tetszőleges paramétert.

woocommerce wordpress

A fizetési beállításoknál ott van a banki átutalás, az utánvét, a PayPal is, és a szállítási díjak többféleképpen megadhatók. Lehetőség van még egyedi akciókat és kedvezményeket is beállítani. Például ha valaki egy termékből kettőt vásárol, akkor kap bizonyos kedvezményt, de ha ötöt, akkor még nagyobb kedvezményre tesz szert. Beállítható az is, hogy bizonyos termékek vásárlása esetén, amennyiben valamely kiegészítő terméket is megvásárolják, ajándékot kapnak a látogatók. Ehhez a lehetőséghez a Dynamic Pricing, fizetős kiegészítővel lehet hozzájutni.  A WooCommerce, mivel ugye az internet az egész világot behálózza, olyanra is figyel, hogy beállíthassuk az adósávokat, így a külföldi értékesítésnél azonnal kiszámolja a megfelelő adót.

Van lehetőség a WooCommerce webáruház építésnél arra is, hogy a vásárlók bevigyenek adatokat a rendszerbe. Nem csak arról van szó, hogy megadják az adataikat a kiszállításhoz, hanem arra is, hogy például szöveget adjanak meg a pólófelirathoz, vagy válasszanak a legördülő listából, ha egy fizetős, Product CSV Import nevű kiegészítő megvan hozzá.

Továbbá rendkívül sok szép, és jó kialakítású sablon telepíthető WooCommerce webáruházakhoz, mint pl ez:

agriculture themeforest woocommerce

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom