WooCommerce webáruházban digitális értékesítés

 

WooCommerce webáruház készítésekor felmerülő igény, hogy a webáruházban nem csak raktárról értékesíthető termékeket, vagy előrendelhető majdan elkészülő árút hanem szoftvereket, zenéket, ebook-okat vagy más digitális tartalmakat is értékesítsünk.

A mikéntje az értékesítésnek semmiben nem változik egy hagyományos termékhez képest, azonban funkció beállítása egy kicsit más.

WordPress-es WooCommerce webáruház beállítás részében a termékfelvitelénél be kell állítanunk hogy a termékünk digitális anyag, amihez ezek után értelem szerűen a pénztárnál már szállítási feltételt nem kell és nem is tudunk beállítani.

WooCommerce webáruházban digitális értékesítés

A virtuális termék használatánál feltételezve, hogy a terméket nem személyesen adjuk át a vásárlónak, ezt letölthetővé is kell tennünk. Itt megadhatjuk, hogy mely fájlt engedünk letölteni, a letöltést hányszor engedjük meg, na és persze, hogy meddig engedjük letölteni a terméket.

A WooCommerce fel van készítve a Rich Snipetek kezelésére akár szoftverről legyen szó akár zenéről, amit a felhasználók lelkesen használnak is. Miért jó ez?

Mert az az oldalunkon található tartalmat a látogatók nem lájkokkal, hanem osztályzatokkal, csillagokkal tudják elismerni, amit a Google kereső felhasznál a találati listán mint értékelés, ezért a megjelenő termékünk mellett az értékelést is láthatják a felhasználók.

WooCommerce webáruházban snippet

Azzal, hogy a termékünk találatát a Google ilyen kis képek és osztályzatokkal látja el, sokkal nagyobb bizalommal olvassák a látogatók mint a képpel nem ellátott bejegyzéseket, ugye ezt nem kell tovább ecsetelnünk.

A WooCommerce webáruház készítésekor erre is oda figyelünk, hiszen minél több előnyt élvezzen az oldalunk a konkurenciánál annál biztosabb a jó helyezés, és természetesen a sok látogató is

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  1. Véletlenül bukkantam most erre az oldalra, és nagyon örülök. Csak ajánlani tudom a mestert, nagyon tudja, mi kell a megbízónak! 🙂 Üdv, Feri! Kata

    • Gr3nT
    • 2014-07-23
    Válasz

    Szia Kata!

    Köszönöm, igyekszem!

  Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

  Írásainkból

  ELOLVASOM MIND
  AllWebáruház
  facebook live forgalom növelés

  Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

  Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
  Tovább olvasom
  webáruház biztonság

  Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

  Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
  Tovább olvasom
  Brute force webáruházhoz

  Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

  Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
  Tovább olvasom