WooCommerce webáruház javaslatok

 

Nem elösszőr fordul elő, hogy egy Woocommerce webáruház átadása után az az általános vélemény, hogy nehézkes a webshop használata. Pedig minden adott egy jó áruházhoz: termék, leírások és design. Azonban a vásárlások még is nehézségbe ütköznek.

A WooCommerce rossz?

A hiba valós oka nem az áruházban keresendő, hanem az éppen kiválasztott templét fejlesztőiben és abban, hogy ráhagyták a wordpress menükezelésére az irányítást. Vagy hogy a funkciókat widgetekbe és menüpontokba kell ágyazni.

woocommerce bevásárló kosárKezeljük úgy webáruházunkat, mintha nem a wordpress szolgálná ki. Tegyünk mindent elérnetővé az oldalon és ne a menübe tegyük a fontos fukció linkeket.
A vásárlást tegyük minél egyszerűbbé WooCommerce áruházunkban, mert bár lehet csilivili az oldalunk, ha nincs vásárlás, nincs konverzó.

Figyeljünk oda a helyes beállításokra a WooCommerce menüben, hogy minden lépcső a vásárláshoz megfelelő oldalra mutasson: Kosár, pénztár, ászf.

 

Alapvető hibák a WooCommerce-ben.

Sok webshop alapvető hibája még az óriási termékoldal. A látogató elveszik a nagy térben, az ürességben. Mindenképp javítsunk ezeken a hibákon.

A pénztár és a kosár oldal szintén javításra szorul. Nagyon menő és tetszetős a legújabb sablonokat mindenféle tetszetős elemekkel felszerelni de értékesítésre, konverzióra nem biztos, hogy alkalmasak ezek az áruházak.

A látogatókat terelni kell, nem szabad hagyni elveszni őket a részletekben, vagy az óriási oldalakban.

Ne hagyjuk, hogy a csili-vili templét modulok eltereljék a figyelmünket egy új sablon vásárlásánál. A hasznos funkciókra figyeljünk.

A WooCommerce webshop modult folyamatosan fejlesztik, így mindig új és új frissítés jön ki hozzá. Így a templét kiválasztásakor figyeljünk oda, hogy templétünk is alkalmas legyen az új WooCommerce verziók kezelésére.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom