WooCommerce kiegészítők használata

 

A WooCommerce webáruház is igényli a különböző kiegészítők használatát éppúgy mint az összes többi “ingyenes” webáruház motor. Jó esetben ezeknek a kiegészítőknek amiket fel kívánunk használatát létezik ingyenes és fizetős verziója. De a legtöbb éppen fontos kiegészítőt sajnos kemény forintokért kapunk meg. Érdemes azonban ennek is jól utánanézni.

A WooCommerce saját maga is fejleszt modulokat, azonban ezek a modulok sokszor kétszer-háromszor is drágábbak mint más fejlesztők moduljai. Érdemes végignézni a piacot itt ajánlhatom a Codecanyon.net oldalt, és az ár figyelése mellett a megvásárolni kívánt modul funkcióit is jól tekintsük meg. Mert lehet, hogy olcsó a modul de nem minden funkció megfelelő vagy elég számunkra.

 1. A WooCommerce előnye a WordPress motorból adódó népszerűség, és a WordPress alól gyorsan telepíthető kiegészítők tengernyi választéka.
 2. A WooCommerce hátránya épp az, hogy használatához a WordPressre van szükség, így a módosítások, kialakítások struktúrájában rá vagyunk kényszerítve, hogy erre is figyelemmel legyünk. Ellentétben a színtisztán webshop rendszerekkel ahol nincs külön kiegészítő, amire támaszkodnia kellene az áruháznak.

Érdemes kihasználni az ingyenes kiegészítőket is, mivel ezek néha jóval többet is adhatnak áruházunkhoz, mint azt elsőre remélnénk. Fizetési és szállítási kiegészítők, kuponok és kedvezmények használatához azonban többségében szükséges lesz fizetős modul használatára.

A telepítésük nem különbözik a többitől: megvásárol, letölt, feltölt a wordpressbe, bekapcsol, beállít, használ.

Ami fontos: bármilyen frissítés érkezik akár a WordPresshez (jelenleg a 4.0 széria fut), akár a WooCommercehez, vagy magához a fizetős modulhoz, mindig készítsünk biztonsági mentést az adatbázisról és a fájlokról. Mert könnyelmű frissítésnek köszönhetően, áruházunk kényszerpihenőre kerülhet.

 

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom