Webáruház a WordPressben – Woocommerce

 

A WooCommerce az egyik legtökéletesebb webáruház-platform. Egy WordPress-kiegészítőről van szó, mely önmagában ingyenes, bizonyos funkciók pedig fizetősek, így mindenki úgy skálázhatja be, ahogy az igényei azt diktálják.

De miért használjunk még WooCommerce webáruházat?

 Mert ingyenes

Ezen nincs mit magyarázni, befektetés nélkül indíthatsz egy webáruházat még ma délután.

Egyébként nincs hiány a kiváló minőségű webáruház-szoftverekből. A WooCommerce annyival tud többet, hogy ez kiváló… és ingyenes.

 Mert rugalmas

A WordPress híres-hírhedt testreszabhatóságát kapod a WooCommerce-szel. Széleskörű kategóriákba sorolhatod a termékeid, különböző ársávokat hozhatsz létre, használhatod fizikai vagy digitális termékek eladásához, és még a partnerprogramokat és különböző kuponokat is alapból támogatja.

wocommerce webshop

 Mert egy webáruháznál sokkal több

Mivel a WordPressre épül, ezért könnyen beállíthatod, hogy csak a honlapod egy része legyen webáruház. A már működő céges honlapod és blogod mellé nyitsz egy olyan aloldalt, ahol meg is lehet vásárolni mindazt, amit a marketingszövegeddel és a blogbejegyzéseiddel eladtál.

Más webáruház-szoftvereket sokkal nehezebb (vagy lehetetlen) egy honlapba integrálni.

 Egyszerű használni

A kezelőfelület a WordPressre épül, és már az ingyenes verzióhoz jár egy csomó olyan funkció, amit máshol kiegészítőkkel szerezhetsz csak meg. Pl. adózási beállítások, készletmenedzselés, szállítási feltételek, kuponok támogatása és analitika.

 Statisztikák

A legfontosabb mércéje a sikerednek az, hogy hány terméket adsz el, ez, gondolom, egyértelmű.

A WooCommerce beépített statisztikái egy kattintásnyi közelségbe hozzák azt, hogy összesen hány terméket adtál el, melyik hónap volt a legsikeresebb, mik a legnépszerűbb termékek, az átlagos vásárló hány terméket vesz meg (és milyen áron) és így tovább.

Mindezzel pedig a készlet nyilvántartása leegyszerűsödik, neked pedig több időd marad minden másra.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom