woocommerce webáruház

Webáruház a WordPressben – Woocommerce

A WooCommerce az egyik legtökéletesebb webáruház-platform. Egy WordPress-kiegészítőről van szó, mely önmagában ingyenes, bizonyos funkciók pedig fizetősek, így mindenki úgy skálázhatja be, ahogy az igényei azt diktálják.

De miért használjunk még WooCommerce webáruházat?

 Mert ingyenes

Ezen nincs mit magyarázni, befektetés nélkül indíthatsz egy webáruházat még ma délután.

Egyébként nincs hiány a kiváló minőségű webáruház-szoftverekből. A WooCommerce annyival tud többet, hogy ez kiváló… és ingyenes.

 Mert rugalmas

A WordPress híres-hírhedt testreszabhatóságát kapod a WooCommerce-szel. Széleskörű kategóriákba sorolhatod a termékeid, különböző ársávokat hozhatsz létre, használhatod fizikai vagy digitális termékek eladásához, és még a partnerprogramokat és különböző kuponokat is alapból támogatja.

wocommerce webshop

 Mert egy webáruháznál sokkal több

Mivel a WordPressre épül, ezért könnyen beállíthatod, hogy csak a honlapod egy része legyen a woocommerce webáruház. A már működő céges honlapod és blogod mellé nyitsz egy olyan aloldalt, ahol meg is lehet vásárolni mindazt, amit a marketingszövegeddel és a blogbejegyzéseiddel eladtál.

Más webáruház-szoftvereket sokkal nehezebb (vagy lehetetlen) egy honlapba integrálni.

 Egyszerű használni

A kezelőfelület a WordPressre épül, és már az ingyenes verzióhoz jár egy csomó olyan funkció, amit máshol kiegészítőkkel szerezhetsz csak meg. Pl. adózási beállítások, készletmenedzselés, szállítási feltételek, kuponok támogatása és analitika.

 Statisztikák

A legfontosabb mércéje a sikerednek az, hogy hány terméket adsz el, ez, gondolom, egyértelmű.

A WooCommerce beépített statisztikái egy kattintásnyi közelségbe hozzák azt, hogy összesen hány terméket adtál el, melyik hónap volt a legsikeresebb, mik a legnépszerűbb termékek, az átlagos vásárló hány terméket vesz meg (és milyen áron) és így tovább.

Mindezzel pedig a készlet nyilvántartása leegyszerűsödik, neked pedig több időd marad minden másra.

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.