Webáruház jogszabályváltozások

 

Szokásomhoz hívem egy-egy bejegyzésben meg szoktam említeni a kötelező jogszabály változásokat webáruházaknak. A 2014-re legfontosabb törvényi jogszabályváltozásokról itt írtam bővebben, és már itt is a következő amit minden webáruház tulajdonosnak tudnia kell!

Új jogszabály webáruházaknak

A 2014. decemberétől hatályos uniós jogszabály igazi újdonsága nemcsak az, hogy milyen típusú adatokat kell egy-egy élelmiszerről a fogyasztóval közölni, hanem hogy mindezt a távértékesítés során is elérhetővé kell tenni a számára. Tehát a termék csomagolásán található minden adatot meg kell adnunk hogy ne érje hátrány a vevőt aki kávéval a kezében ül és épp webáruházunkat böngészi.

Biztos vagyok benne, hogy ez egészen nagy terhet ró minden webshop tulajdonos nyakába, hiszen egy több ezres termékkel rendelkező webáruház termékeit feltölteni az nem kis munka. Vagy önköltségen idővel minden terméket felvisz az eladó,  vagy egy megbízott szövegíróval a csomagolásról minden adatot felvisz egy dokumentumba, vagy rögtön a webáruházba. Ez utóbbira akár mi is tudunk ajánlatot adni!

 

 

 

 

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom