Webáruház, honlap, internetadó

 

Nem kívánok mélyen belemélyedni a politikai csatározásokba a napokban felröppent internetadó kapcsán, de ha valóban egy újabb sarc érkezik az internetezők, azokon is túl a webáruház, honlap üzemeltetők nyakába, akár a magánszemélyek akár a vállalkozásokról beszélünk. Drasztikus áremelésekről beszélhetünk majd. Ez ugyanolyan drágulást hoz majd netes termékeknél, mint a benzin árak az élelmiszereknél.

Az összes közösségi média és a nagy hírportálok már javában gyártják a következtetéseket, beindultak a mém gyárak. Összeszedtem némi anyagot a legnagyobb nevektől, hogy átérezzük a lehetséges probléma okait.

Motivator.ma oldalon kifejtik a már körvonalazódó törvényt, épp úgy mint az Ite.hu seo-s szakportálon már webes szemszögből nézve. A közösségi médiában a Facebook-on már csoport is alakult a tiltakozásra. A Morning show-ban is kivesézték a történetet. Azonban a netes közösség nem maradt a száraz tényeknél. Az internetadó rögtön megihlette a legnagyobb mém gyártókat, a hvg.hu már össze is szedte és máris  könnyesre röhöghetjük magunkat a jobbnál-jobb poénokon, ha csak egy pillanatra is elfelejtjük, hogy bizony ez nagyon nem vicces.

A webáruház készítés árai minden webáruház készítőnél, keresőoptimalizálónál, marketing és online tartalmakat készítő vállalkozásnál szintén tartalmazni fogják ezeket az adókat, így az a szöveg, hogy ez egy szolgáltatói ágra vonatkozik mint eddig is csak ködösítés.

Az internet nehezen lassítható, mindig lesznek kisebb-nagyobb kapuk amiket ki fognak használni, és azon sem lepődnék meg, ha nemsokára külföldi internetszolgáltatók jelennek meg remek csomagokkal, megkerülve a meghatározott törvényeket.

Várjuk a fejleményeket!

 

 

 

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  1. Azért szerintem még közel sem lehet biztosra venni ezt az internetadó dolgot. Egyrészt elég nagy ellenállás tapasztalható országos szinten is ellene (interneten, illetve tényleges tüntetések is), másrészt a jelenlegi helyzet alapján simán elképzelhető az is, hogy csak azért dobták be, hogy inkább ezzel foglalkozzanak az emberek és ne az amerikai korrupciós ügyekkel.

    • Gr3nT
    • 2014-10-27
    Válasz

    Ebben igazad van, de még nem láttam visszavont adót, csak módosításokat. Szóval biztos, hogy lesz. Már csak az a kérdés, milyen módon.

  Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

  Írásainkból

  ELOLVASOM MIND
  AllWebáruház
  facebook live forgalom növelés

  Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

  Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
  Tovább olvasom
  webáruház biztonság

  Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

  Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
  Tovább olvasom
  Brute force webáruházhoz

  Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

  Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
  Tovább olvasom