Opencart webáruház egyedi modulok készítése

 

Webáruház elkészítésekor mindig felmerülhet az igény, egyedi fejlesztés kell. Az Open source webáruházak egyik hátránya, hogy a fejlesztésekkor nemcsak magára a cms-re kell figyelni, hanem a környező pluginokra is.

Az egyedi fejlesztés meghatározó előnye az igényelt funkció tökéletes megoldása, szemben a már előre elkészített és ezáltal részben vagy egészében felhasználható programok hiányosságával.

Opencart modul fejlesztésAz Opencart webáruház rendszerhez nagyon sok ingyenes és fizetős modul készült már. Aminek a többségéhez van megfelelő support, támogatás, de sok modulhoz nincs már semmi, sőt még ennyi sem.

Mint minden verzió kezelt Open source rendszernek az egyik rákfenéje hogy a külön verziók külön modult igényelnek. Így az egyedi fejlesztés nem csak lehetőség hanem egyenes út a megkötések nélküli profi webáruházhoz.

A hazai igények egy kicsit speciálisabbak mint a nagy nemzetközi vizeken használtak, legyen az szó fizetési feltétel vagy szállítási mód vagy bármi más modulról.

Egyedi fejlesztésekkor sokszor felmerült már az igény, hogy a webáruházakat automatán töltse fel egy egyedi modul az adott téma nagykereskedői oldaláról, mivel a nagykereskedők szó szerint tesznek a viszonteladók kisegítésére, természetesen tisztelet a kivételnek. De az igények felmerülése ezt engedi következtetésként levonni.

Egyedi árufeltöltő modul fejlesztése webáruházak részére!

Tehát visszatérve az egyedi importáló modul fejlesztésére egy ilyen modul elkészítése után az adott weboldalról akár egyszerre, akár url-enként lehet webáruházunkba mindent átemelni.

A termékek átemelésével az eladás akár kezdődhet is, természetesen kötelező seo és marketing beállítások eszközlése után.

FejlesztésAmit fontos tudni bármilyen változtatás a forrás honlapjában a modul továbbfejlesztése szükséges.

Mindennek ellenére a fejlesztési költségek még így is megéri egy webáruház üzemeltetőnek mint alkalmazni valakit órabérben. A kezdeti gyors indulást ezzel a modullal el lehet kezdeni, sőt a folyamatos frissítéssel akár évekig profitálhatunk a modul használatával.

[button color=”blue” size=”large” link=”https://grentmedia.hu/ajanlatkeres-erdeklodes/” target=”_self”]Felkeltettük érdeklődését? Kérje ajánlatunk![/button]

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom