opencart-webaruhaz-egyedi-modulok-keszitese-01

Opencart webáruház egyedi modulok készítése

Webáruház elkészítésekor mindig felmerülhet az igény, egyedi fejlesztés kell. Az Open source webáruházak egyik hátránya, hogy a fejlesztésekkor nemcsak magára a cms-re kell figyelni, hanem a környező pluginokra is.

Az egyedi fejlesztés meghatározó előnye az igényelt funkció tökéletes megoldása, szemben a már előre elkészített és ezáltal részben vagy egészében felhasználható programok hiányosságával.

Opencart modul fejlesztésAz Opencart webáruház rendszerhez nagyon sok ingyenes és fizetős modul készült már. Aminek a többségéhez van megfelelő support, támogatás, de sok modulhoz nincs már semmi, sőt még ennyi sem.

Mint minden verzió kezelt Open source rendszernek az egyik rákfenéje hogy a külön verziók külön modult igényelnek. Így az egyedi fejlesztés nem csak lehetőség hanem egyenes út a megkötések nélküli profi webáruházhoz.

A hazai igények egy kicsit speciálisabbak mint a nagy nemzetközi vizeken használtak, legyen az szó fizetési feltétel vagy szállítási mód vagy bármi más modulról.

Egyedi fejlesztésekkor sokszor felmerült már az igény, hogy a webáruházakat automatán töltse fel egy egyedi modul az adott téma nagykereskedői oldaláról, mivel a nagykereskedők szó szerint tesznek a viszonteladók kisegítésére, természetesen tisztelet a kivételnek. De az igények felmerülése ezt engedi következtetésként levonni.

Egyedi árufeltöltő modul fejlesztése webáruházak részére!

Tehát visszatérve az egyedi importáló modul fejlesztésére egy ilyen modul elkészítése után az adott weboldalról akár egyszerre, akár url-enként lehet webáruházunkba mindent átemelni.

A termékek átemelésével az eladás akár kezdődhet is, természetesen kötelező seo és marketing beállítások eszközlése után.

FejlesztésAmit fontos tudni bármilyen változtatás a forrás honlapjában a modul továbbfejlesztése szükséges.

Mindennek ellenére a fejlesztési költségek még így is megéri egy webáruház üzemeltetőnek mint alkalmazni valakit órabérben. A kezdeti gyors indulást ezzel a modullal el lehet kezdeni, sőt a folyamatos frissítéssel akár évekig profitálhatunk a modul használatával.

[button color=”blue” size=”large” link=”https://grentmedia.hu/ajanlatkeres-erdeklodes/” target=”_self”]Felkeltettük érdeklődését? Kérje ajánlatunk![/button]

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.