kis webáruház nagy webáruház

Webáruház fejlesztési árak – biztos, hogy a legolcsóbb is jó lesz?

Mivel minden biznisz más és más, illetve minden iparágnak különféle íratlan szabályoknak kell megfelelniük ahhoz az interneten, hogy az online értékesítés eredményes legyen, így a webáruház fejlesztési árak is eltérőek. Természetes hogy kis webáruház kevés pénzből, nagy webáruház sok pénzből készül, mivel igényeik teljesen mások.

Webáruház fejlesztés kicsiknek-nagyoknak

Így például lehet, hogy egy kisvállalkozónak, aki horgolt táskákat árusít, elég lesz a legegyszerűbb online shop, hogy eredményesen szerepeljen ezen az aránylag kis piacon. Így a webáruház fejlesztési árak nyilván igen alacsonyak, éves szinten csak néhány tízezer forintot jelenthetnek így itt jó lehet akár egy bérelt webáruház is. Semmi hűhó vagy macera, ez egy win-win megoldás mindenkinek, nem is igazán ajánlanánk saját egyedi webáruházat.

Ezzel ellentétben egy hatalmas nagy műszaki webáruháznak már rendelkeznie kell olyan kényelmi funkciókkal, melyek pozitívan befolyásolják az eladásokat. Így a termékek alatti részletes leírás és gyári adatok megadása szinte kötelező, ahogy a termékek közti rendezési és szűrési feltételek lehetősége is továbbá a konverzió mérés. statisztikai mérés és egyéb eladást segítő funkciók implementációja, vagy annak csak lehetősége már megköveteli a jó webáruház megoldást.

Emiatt egy nagyobb vállalat esetében a webáruház fejlesztési árak igen nagy összegekre, bizonyos fejlesztések esetében akár milliós tételre is rúghatnak. Ez azért fordulhat elő, mert a konkurenciával fel kell venni a versenyt technikailag is, nem pedig csak a marketing oldaláról. Így egy profi webáruház üzemeltetéshez profi szakemberekre is van szükség, őket pedig illik jól megfizetni, hogy hatékony megoldásokkal segítségék az online üzlet működését.

Ajánlható kivitelező

Természetesen a legtöbben külsős informatikai cégre bízzák webshopjukat, így a webáruház fejlesztési árak tulajdonképpen attól is függenek, hogy mekkora szakmai tapasztalata és milyen típusú referenciái vannak a kivitelező fejlesztő cégnek. Ajánlás és referencia munkák sokat elmondanak a célzott cégről.

Mi pontosan ezért már csak Opencart webáruház fejlesztésekkel foglalkozunk mivel nagy tapasztalattal rendelkezünk a webáruház rendszer továbbfejlesztésével kapcsolatban, ill. az egyéb felmerülő módosítások vagy igények felmérésében, tanácsadásában is segítséget tudunk nyújtani.

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.