+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

Mivel minden biznisz más és más, illetve minden iparágnak különféle íratlan szabályoknak kell megfelelniük ahhoz az interneten, hogy az online értékesítés eredményes legyen, így a webáruház fejlesztési árak is eltérőek. Természetes hogy kis webáruház kevés pénzből, nagy webáruház sok pénzből készül, mivel igényeik teljesen mások.

Webáruház fejlesztés kicsiknek-nagyoknak

Így például lehet, hogy egy kisvállalkozónak, aki horgolt táskákat árusít, elég lesz a legegyszerűbb online shop, hogy eredményesen szerepeljen ezen az aránylag kis piacon. Így a webáruház fejlesztési árak nyilván igen alacsonyak, éves szinten csak néhány tízezer forintot jelenthetnek így itt jó lehet akár egy bérelt webáruház is. Semmi hűhó vagy macera, ez egy win-win megoldás mindenkinek, nem is igazán ajánlanánk saját egyedi webáruházat.

Ezzel ellentétben egy hatalmas nagy műszaki webáruháznak már rendelkeznie kell olyan kényelmi funkciókkal, melyek pozitívan befolyásolják az eladásokat. Így a termékek alatti részletes leírás és gyári adatok megadása szinte kötelező, ahogy a termékek közti rendezési és szűrési feltételek lehetősége is továbbá a konverzió mérés. statisztikai mérés és egyéb eladást segítő funkciók implementációja, vagy annak csak lehetősége már megköveteli a jó webáruház megoldást.

Emiatt egy nagyobb vállalat esetében a webáruház fejlesztési árak igen nagy összegekre, bizonyos fejlesztések esetében akár milliós tételre is rúghatnak. Ez azért fordulhat elő, mert a konkurenciával fel kell venni a versenyt technikailag is, nem pedig csak a marketing oldaláról. Így egy profi webáruház üzemeltetéshez profi szakemberekre is van szükség, őket pedig illik jól megfizetni, hogy hatékony megoldásokkal segítségék az online üzlet működését.

Ajánlható kivitelező

Természetesen a legtöbben külsős informatikai cégre bízzák webshopjukat, így a webáruház fejlesztési árak tulajdonképpen attól is függenek, hogy mekkora szakmai tapasztalata és milyen típusú referenciái vannak a kivitelező fejlesztő cégnek. Ajánlás és referencia munkák sokat elmondanak a célzott cégről.

Mi pontosan ezért már csak Opencart webáruház fejlesztésekkel foglalkozunk mivel nagy tapasztalattal rendelkezünk a webáruház rendszer továbbfejlesztésével kapcsolatban, ill. az egyéb felmerülő módosítások vagy igények felmérésében, tanácsadásában is segítséget tudunk nyújtani.

Summary
Webáruház fejlesztési árak - biztos, hogy a legolcsóbb is jó lesz?
Article Name
Webáruház fejlesztési árak - biztos, hogy a legolcsóbb is jó lesz?
Description
Webáruház készítési árak eltérőek lehetnek attól függően is, hogy milyen méretű webáruházról van szó. Érdemes kicsi üzlethez egyedit fejleszteni? Vagy elég egy bérelhető vagy kicsi saját webáruház.
Author
Publisher Name
GrenT Média
Publisher Logo