webáruház blog

5 példa miért jó webáruház mellé a blog

A blogírás óriási lökést adhat a webáruházhoz. A blog a webáruházban egy népszerű csatorna ahol megosztására kerülhetnek értékes információk a termékről a webáruház szolgáltatásairól, vagy bármilyen extra információról amit a webáruház nyújtani tud a felhasználónak. De nem fontos pont a blog stílust alkalmazni, a webáruház tartalmi szekciója tartalmazhat:

  • Termék bemutatót
  • Útmutatók és oktatóanyagokat
  • Hasznos tippeket, ötleteket és tanácsokat
  • További információkat és leírásokat
  • Példákat arra, hogy a termékeket hogyan használják
  • Iparral kapcsolatos hírek megosztása
    Ezek mindegyike lehet webáruházunk igazi szócsöve, hogy a blog valódi értéket az egyedi tartalmat és képeket, linkeket megjelenítsük.

Miért is kell ez a fáradtságos munka a webáruház mellé, hogy miért kell a blog?

Én most nem próbálok meggyőzni senkit, inkább megmutatom mit értek el partnereink a felhasználásukkal.
Ebben a bejegyzésben bemutatok több olyan példát, akik felismerték a lehetőséget és blog írás révén növelték sikerességüket.
Úgy gondolom, hogy minden egyes ilyen blog egyedülálló nemcsak a tervezés, hanem a téma megközelítése szempontjából is.

Íme a lista:

LPV.hu
Amikor a blog funkciót termékbemutatásra, információs tudásanyagként hasznosítják, a sikeres vásárlás után sem hagyják magára a vevőt így a webáruház blog része valójában technikai segítséget nyújt a vásárlónak.

webáruház lpv

3dee.hu
A blog itt hír funkciót lát el, olyan a 3D nyomtatáshoz szorosan fűződő tartalmak kerülnek megjelenítésre a webáruházban amikkel a felhasználó azt érezheti, hogy minden új a témába vágóan elérhető információt mindig első kézből kap.

webáruház 3dee

Automataontozorendszer.com
Szakmába vágó tartalmak, információk, újdonságok záporoznak a felhasználókra. A blog feladata a termékbemutatás és a felhasználás sokaságában rejlik.

webáruház automataöntöző

Myfloor.hu
Szőnyeget, lakberendezést választani otthonra nem egyszerű. A Myfloor.hu pont ezért gondolta webáruház felhasználóira, hogy egyszerűbb legyen a döntés a vásárlás előtt.

webáruház myfloor

Ukpeca.hu
Hírek és érdekességek a pecázás világából. Rendkívül népszerű megoldással a terméknépszerűsítés a fő cél a webáruházban.

webáruház ukpeca

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.