webáruház készítés ingyen

Ingyenes webáruház készítés

Ingyenes webáruház készítés, létezik ma ilyen szolgáltatás? Létezik olyan lehetőség ahol ingyenes webáruházunk lehet?

Mivel igen sok találat van a keresőkben ezekre a keresésekre így igazán érdekelt minket is, hogy vajon létezik-e bárkinél ilyen szolgáltatás.

Milyen lehetőségek vannak az ingyenes webáruház készítésre?

Vagy az időnket kell rááldoznunk az ingyenesség fejében vagy másoknak hasznot termelve reklámok és hirdetések fejében, használhatjuk webshopunkat, a harmadik megoldás egy szokásos megoldás, ahol valamilyen ismerős készít el számunkra a webshop vázait. Mindhárom “ingyenes” de még sem eszik a kását olyan forrón.

Mindhárom megoldás magában hordozza az ingyenes webáruház készítés hasznát azonban a bukás is kódolva van. Ha nem is azonnal, de minden nap ami a használattal telik egyre jobban körvonalazza a hátulütő problémákat. Nincs tapasztalat a működtetésben, problémák jelentkeznek a használat közben. Nem jönnek a vevők, nincs rendelés és nincs bevétel, így hamar lehúzható a webáruház roló.

Az ingyenes webáruház készítése mellé nem kapunk megoldásokat, tapasztalt kivitelezőktől fontos információkat. Nincsenek induló marketing fogások és használható, kézzelfogható eredmények hiányában hamar elmegy a kedvünk a webáruházasditól.

Ingyenes webáruház motorokkal lehet ingyenes webáruházat készíteni?

Az üzleti model az ingyenes webáruház motorok mögött a motor készítőinek, a felhasznált szolgáltatások eladása és a hozzá készülő modulokból van. Ezeknek a motoroknak a használatához már tárhely és domain cím is kell (ezek ugye már is fizetősek), valamint ismerni kell a technológiai megoldásokat, hogy életre kelthessük az áruházat. Így az, hogy letölthetjük és magunknak bütykölgetjük az ingyenes webáruházunkat még nem fog jó eredményeket hozni, hiszen az alapokat úgy tetszik a vázat kapjuk meg.

Ingyenes webáruházunk készítése közben rájövünk a lehetséges problémákra, hogy pl: cirka 5000 terméket kellene feltölteni, árral, névvel leírással egyenként és még fotó is kellene. Ez így elég lassú megoldás lesz manulis megoldással. A konkurencia webáruházában van szűrés, nálunk is kellene ilyen, hogyan kellene ezt megoldani? A következő konkurencia többféle szállítási módot is tud, nekünk is kell.

A konkurencia jó helyezéseket ér el a keresőben, nekünk is kell ilyen. Látványos webáruházakat látunk és arra is fáj a fogunk, ezekhez már nem elég a kezdeti lendület és itt a vége az ingyenes webáruház készítésnek mert a megoldások fizetős funkciók.

Ingyenes webáruház egy márkanév alatt, reklámokért

Az ingyen bérelhető webáruházak többségében különböző aldomaineken üzemelnek, pl: sajatwebshop.bereldnalunkwebshopod.hu.

Még ma is nagyon sok ingyenes tárhely látható a keresőkben, mikor pedig feltöltjük weboldalunkat reklámokat láthatunk mindenhol. Tehát mégsem ingyenes. Ahol azért kapunk némi kapacitást, hogy a bérbeadót reklámozhassuk. Ezeken a tárhelyeken a kapacitás véges, nincs marketing lehetőség, az ügyfelek olyan hirdetéseket látnak amik nem a termékeinkhez kötődnek. A domain cím és az erre épülő linkmarketing nem a sajátunk lesz.

Az ingyenesség minden területen valamilyen feltételhez van kötve. Pl: vegyél 4-et, hogy az 5.-et megkapd. Ismerős, így felvázolva az ingyenesség?

A “suszter maradjon a kaptafánál” mondás többszörösen érvényes itt is. Az ingyenesség tehát nem kifizetődő ha a profik által készített webáruház mellett kerül összehasonlításra saját webshopunk.

Webáruház készítés ingyen helyett

Ezért az ingyenes webáruház készítés helyett mi a profi webáruház kivitelezést ajánljuk!

Miért? Mert minden átadott webáruház mögött folyamatos és képzett szakember gárda áll. Mert minden kérdésre és igényre létezik válasz. A fejlesztések és modulok sokasága biztosítja a rövid időn belüli megoldásokat.

Már az igényfelméréskor is olyan kérdéseket teszünk fel ami a későbbiek folyamán meghatározzák az új webáruház működését. Irányítjuk, segítjük az ügyfelet a kivitelezés kezdetétől a végéig és azon túl is ha szükséges.

Leszögezhetjük, hogy az ingyenes webáruház készítésnek nincs létjogosultsága és értelme sincs sok ha azt nézzük, hogy mit nyerünk egy profi webáruházzal.

Ha segítettünk dönteni ingyenes vagy fizetős webáruház mellett, kérje ajánlatunk, mert az még tényleg ingyenes…….

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.