opencart webáruház

Az Opencart webshop a jövőbeli terveit is segít megvalósítani

Ahhoz, hogy egy webshop igazán színvonalas lehessen, egyértelműen kell a profi segítség egészen a tervezési fázistól a kivitelezésig. Ugyanakkor az sem mindegy, hogy milyen szoftverre épül az adott oldal, mert ha nem megfelelően választ, akkor sok akadályba ütközhet. Nagyon fontos, hogy a saját elképzelései, igényei alapján lehessen alakítani a webáruházat, továbbá az is lényegi kérdés, hogy a későbbiekben bármikor módosítani, bővíteni lehessen.

Az Opencart webshop tervezői ennek megfelelően alakították ki a programot, hiszen tudják, hogy senki sem úgy vág bele egy üzletbe, hogy végig ugyanazokkal a termékekkel és ugyanolyan szintű forgalommal szeretne dolgozni. Bizonyára Ön is azt szeretné, ha fejlődni tudna a cége és évről évre tudna bővülni az ügyfélköre. Ezt azonban anélkül, hogy új honlapot kellene létrehoznia, csak úgy tudja megoldani, ha eredetileg olyan szoftver mellett dönt, ami megengedi majd a terjeszkedést és akár a teljes átalakítást is.

Az Opencart webshop ebből a szempontból is tökéletes választás, szinte a legjobb ingyenes webáruház mivel 100.000-es számú árucikkel is megbirkózik, még abban az esetben is, ha az elején sokkal kisebb mennyiséggel kezdi el az értékesítést. Továbbá az Opencart webshop olyan előnyökkel is bír, mint a többnyelvűség lehetősége, ami nagyon fontos, ha majd egyszer nemzetközi vizekre is kievezne. Többféle számlázási, fizetési opciót enged meg, valamint különféle valuta is kezelhető vele, ezáltal jobban ki tudja elégíteni a felhasználói igényeket, illetve abban is segít, hogy az egyszeri vásárlókból törzsvendégek legyenek.

Hiszen, ha már elsőre nehézkes a rendelés, fizetés, akkor ritka az, aki visszatérne, de ha kényelmesen tud intézni mindent, akkor több eséllyel fog megint Öntől rendelni. Az Opencart webshop pozitívumai között pedig mindenképpen meg kell említeni a könnyen kezelhető admin felületet is, ami nagy segítség lehet a jövőre nézve.

Nem kell órákig keresgélnie, ha valamit szeretne átállítani és egészen biztosan nem fog olyan változtatást eszközölni, amit nem teljesen ért. Ugyanis az Opencart azért jött létre, hogy támogassa, és ne hátráltassa a tulajdonosak munkáját.

 

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.