Webáruház ötletek

7 kihagyhatatlan webáruház eszköz

Webáruház használatához bemutatok 7 olyan eszközt ami ma már elengedhetetlen. Lehet nem mindenre lesz szükség, de egyszer-egyszer minden eszközre lehet majd példa amikor használni szeretnénk.

Csomagpontok használata: Postapont, Pick pack pont, Foxpost

Az elekronikus kereskedelem évente 25-30%-os bővülést mutat fel, ezzel a növekedéssel nehezen veszik fel a harcot a szállítócégek valamint az ügyfelek is igénylik a kötetlen csomag átvételt. Erre alakultak ki a csomagpont megoldások. Vagyis olyan automaták ahol a csomagjaink arra várnak, hogy átvehessük őket akár nappal vagy éjjel. A legismertebb csomagpontok a Postapont, a Pick-pack pont, népszerű még a Foxpost a GLS pontok. A postapontos megoldások annyiban különbözhetnek, hogy Mol benzinkutak vagy Coop üzletekben is van átvevőpont ill. Postánmaradó átvételt is kérhetünk.

Postapont   |    Pick-pack pont    |      Foxpost

Bankkártyás fizetés, Barion esetleg Paypal

Egyetlen webáruház sem üzemelhet online fizetési mód nélkül. Az elmaradott utánvétes fizetés helyett érdemes bankkártyás fizetési módot használni. Akár közvetlen valamelyik bankkal összekötve pl: OTP bank, CIB bank stb. vagy egy fizetési átjárót alkalmazva mint a Barion vagy a Paypal.

Rendelési emailek szerkeszthetősége

Egy sablonos rendelési email helyett egy jól megszerkesztett visszaigazolás, ami marketing megoldásokat is tartalmazhat sokkal jobb színben tudja oldalunkat feltüntetni vagy akár még több konverziót felmutatni. Ezért érdemes olya modullal felvértezni webáruházunk amiben szerkeszthetjük rendelési leveleinket

Egy oldalas pénztár funkció

Webáruházad pénztár oldala még mindig olyan mint egy keresztrejtvény ahol sok lépésben külön kérdésekkel kapod meg az adatokat? Akkor ideje lecserélni egy egyoldalas gyors pénztárra. Előnye a jobb konverzió amiért megéri váltani.

Elhagyott kosár értesítő

Az elhagyott kosarak megmenthetőek, akkor ha van rá megfelelő megoldásunk. Ezzel a funkcióval automatizálhatjuk és valamelyest mésékelhetjük az elhagyott kosarak számát növelve az értékesítést.

Vásárlói vélemények

A legjobb konverzió növelő eszköz a korábbi vásárlók véleményei. Miért ne automatizálhatnánk ezt a funkciót kontrollálva a beérkező véleményeket. Akár a rendelések akár maga a webáruházra érkező véleményeket tudjuk kezelni.

Export / Import

A termékeink tömeges szerkeszthetősége, árfrissítése vagy csak szimplán a biztonsági mentések legjobb eszköze lehet egy jó export-import modul.

Ime a legjobb 7 eszköz amit egy webáruháznak vagy egy jó webshop motornak alkalmaznia kell a jobb működés vagya sikeresebb értékesítés miatt.

 

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.