4 érv a mobilbarát webáruház mellett

 

Ezért kell neked is mobilbarát webáruház

Biztosan nem először hallasz a mobilbarát webáruház elnevezésről, mégis azzal kezdenénk jelen bejegyzésünket, hogy megmagyarázzuk, miről is van szó. Korábban el sem tudtuk képzelni, hogy egy mobiltelefonnal a jövőben akár fényképezni is lehet. Erre nem elég, hogy napi szinten fotózunk mobil készülékeink segítségével, de még netezünk is.mobilbarát webáruház

A webáruházak azonban (a kijelzők eltérő méretei miatt) másképp jelennek meg a számítógépen, mint az okostelefonok képernyőjén, így a kényelmes böngészés érdekében rendkívül fontos, hogy a sikerre szomjazó tulajdonosok rendelkezzenek mobilbarát webáruházzal.

4 érv a mobilbarát webáruház mellett

 1. A XXI. században élsz.

Azt kell, hogy mondjuk: manapság nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy webshopodat nem optimalizálod mobil eszközökre. Nézz csak körül a piacon és ismerd fel a mobilbarát webáruházak fontosságát!

 1. A mai felhasználó türelmetlen.

Az előbb azt javasoltuk, hogy nézz körül a piacon, most pedig azt mondjuk, nézz körül az utcán. Biztosan látsz minimum egyvalakit, aki fel sem néz, csak okostelefonját bújja. Hát éppen ezért van szükséged Neked is egy mobilbarát webáruházra.

Szerinted a XXI. századi türelmetlen ember vár addig, míg hazaér és bekapcsolja asztali gépét, esetleg laptopját? Hát nem. Ha valamire kíváncsi, okostelefonja, esetleg tablete segítségével azonnal utánanéz.

 1. Manapság többen neteznek mobil eszközökről, mint asztali gépekről.

Ahogy a spanyol Fundación Telefónica közleményében szerepel, a 2015-ös év fordulópontot jelent az internet világában, ugyanis ebben az évben kezdték elhódítani a mobil eszközök a felhasználókat a számítógépektől. Bár egyes tevékenységeket kényelmesebben végzünk el számítógépünkről, ismerd be, hogy Te is sokat netezel telefonodról!

 1. Egyre nő azok száma, akik mobiltelefonjukat használják vásárlásra!

Gondolj csak a különféle alkalmazásokra! Manapság ételt rendelhetsz, házhoz szállítást kérhetsz egy-egy applikáció segítségével.

És hogy néhány tényszerű adatot is említsünk, beszélnünk kell a GFK egy 2015-ös piackutatási adatairól. Pár évvel ezelőtt még gyanakodva néztünk az internetre, azonban 2015-ös kutatások szerint a magyarok ma már nem csupán magyar, hanem külföldi webshopokban is szívesen vásárolnak.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház Opencart
   e-számlázás

   Még te is papír alapon számlázol?

   Szinte hihetetlen, de még ma is találkozni olyan vállalkozásokkal, akik papír alapon állítják ki a számláikat. Ez alól a webáruház…
   Tovább olvasom
   jo webáruház titka

   Webáruház sikerességének titka

   Webáruház sikerességének titka nem abban rejlik, hogy az áraink jobbak mint a konkurenciáé. Hiszen hiába jobb az ár, ha a…
   Tovább olvasom
   Journal webáruház készítés

   Opencart Journal webáruház sablon

   A szóban forgó sablon annyira népszerű, hogy mi sem mehetünk el szó nélkül mellette mint ahogy egyszer már írtunk is…
   Tovább olvasom