WordPress és a Google Drive mint CDN

 

Most egy olyan bővítményt ajánlanék a figyelmetekbe, amivel szinte ingyen juthattok weboldalatok, vagy webáruházatok legjobb adattovábbítási szolgáltatáshoz vagyis CDN-hez.

Miről is van szó:

Amikor tartalmunk megtekintéséhez már nem elég a gyorsítótárazás vagy is a cache, amikor különböző földrészek, vagy akár országokba is nyújtunk szolgáltatást, vagy csak azt szeretnénk, hogy minden tartalmunk mindenkinek a legjobb sebességgel töltődjön le, akkor CDN szolgáltatáshoz nyúlunk.

Mi is a CDN?

A CDN vagyis a Content Delivery Network biztosítja az adatokhoz való gyors hozzáférést, földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül, bárhol a világon létezik ingyenes és fizetős megoldás is.

Ebből a CDN szolgáltatóból ma már szinte Dunát lehet rekeszteni pl, Amazon, Cloudflare stb. De rettentő sok kicsi szolgáltató is akad. De térjünk vissza a jelenlegi helyzethez, mégpedig a WordPress-es tartalmunk CDN-re küldéséhez.

Szerintem szinte nincs is olyan informatikában jártas felhasználó ma Magyarországon, akinek ne lenne Google Gmail fiókja, amihez ugye szorosan kapcsolódik minden Google termék, ezek között is a Google Drive.

Nos a Google Drive fiókunkat használhatjuk fel ennek az alkalmazásnak a használatával.

Egyszerűen telepítsük WordPress-es weboldalunkba, a leírások alapján állítsuk be fiókunkban a profilt, majd végezzük el a szinkronizálást, és már is tartalmaink CDN-re kerültek.

Remek alkalmazás ami igazán megéri a maga 12$-os árat!

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom