WordPress biztonság

 

Webáruházak készítésekor ha nincs megfelelő szöveges tartalmat kezelő rendszer, pl. egy blog, akkor mindig WordPress kerül telepítésre. Egyszerű gyors telepítés, beállítás és használat jellemzi a WordPress-t, amellett rendkívül jól el van látva különféle modulokkal.

Mivel nagyon elterjedt rendszerről beszélünk ezért rendkívül sokan próbálkoznak a feltörésükkel, amivel nekünk blog, vagy áruház, honlap tulajdonosoknak rettentő sok fejtörést okoznak.

Minden tárhelyszolgáltató védi oldalainkat, azonban az oldalaink hibáit ők sem tudják megvédeni helyettünk, ezért erre nekünk kell figyelni.

Mindenek előtt mindig legyen biztonsági mentésünk tárhelyünkről, adatbázisunkról. Erre ad lehetőséget szolgáltatónk biztosan, ha mégsem akkor magunknak kell ezt végrehajtani.

A wordpress oldalunkat az alábbi modulokkal tudjuk megvédeni a nemkívánatos elemektől.

iThemes Securitywordpress biztonságosan

Ez a modul az egész WordPress rendszerünkben lévő támadható részekről ad információt, és azonnal lehetőséget is ad a lehetséges hibák elhárításra. Fontos, hogy tudjuk mit állítunk be, mert egy két beállítással elérhetetlenné tesszük már működő honlapunkat. Így nem csak az ártó egyéneket, de saját magunkat is távol tartjuk honlapunktól. Elérhető itt!

Login LockDown

Remek kis plugin a téves belépések figyelésére. Megadható mennyiszer próbálkozhatunk mielőtt a kispadra ültet minket. Ami azért jó, mert a kódok tesztelését nem engedélyezi, így nehezebb feltörni oldalunk a belépési oldalról. Elérhetőség!

WP Security Scan

Szintén egy jó biztonsági modul, ami a telepítés után azonnal megmutatja javítandó problémákat wordpress honlapunkon, vagy áruházunkban. Telepítéshez erre!

WordPress File Monitor Plus

Az iThemes Security egyik szolgáltatásához hasonlóan a fájljaink védelmére szakosodott ez a program. Első használatkor összes fájlunkról készül egy azonosító, amit folyamatosan, vagy időszakosan ellenőriz a program, ha változás történik akkor értesít minket a rendszer. Az illetéktelen behatolás legbiztosabb jele, ha változik fájlunk mérete, tartalma. Itt szerezhető be.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom