mobil admin webáruházhoz

Webáruházunk adminisztrálása mobilon is fontos

Webáruházunk adminisztrációs felületét jól ismerjük már, rendeléseinket kezeljük folyamatosan, követhetjük a napi statisztikákat kényelmesen saját gépünkről. Azonban nem mindig érünk rá, hogy kényelmesen a fotelből irányítsuk, kezeljük a webáruházunk és ilyenkor jönnek jól a mobil felületre megalkotott adminisztrációs felületek.

Most csak az Android-os felületen elérhető programokat vettem elő, és megnéztem mi a felhozatal Opensource webáruházainkhoz mindezt ingyenesen.

De mit is tudnak ezek az alkalmazások? Lehetnek-e legalább olyan jók mint asztali társaik?

Mobil alkalmazások webáruházunkhoz.

Minden alkalmazásban lehetőségünk van kezelni a termékeket, a rendeléseket, a rendelések részleteit. Több áruházat is tudunk kezelni egy alkalmazáson belül, ami egy igazán fontos funkció.

webáruház mobil adminisztrációs felület

webáruház mobil adminisztrációs felület

Widgetként láthatjuk a különböző rendeléseket, statisztikákat. Elemzéseket szűrhetünk különböző időszakjainkból, termékeink eladásairól, rendeléseink összesítéséről.
Több webshop motorhoz is elkészítették a fejlesztők a portolást, így nem okozhat gondot, ha  Opencart, Zencart, Virtuemart, OsCommerce vagy Magento webáruházat üzemeltetünk, minden rendszerrel kompatibilis lehetnek ezek az alkalmazások.

A Mobile Assistant pl. különböző rendszerekhez készítette el az alkalmazásait külön-külön.
https://mobile-store-assistant-help.emagicone.com/

Míg az ECOM szoftver ét mindhez használhatjuk, némi beállítás után.

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.phonegap.first&hl=hu

Kicsit puritánabb felülettel, de régebbi webáruház rendszerekkel is kompatibilis az eCommerce Manager

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kis.android.ecommercemanager&hl=hu

Bármely Opensource webshop motort is választjuk webáruházunk alapjának, a felhozatal remek mobil felületekből. Így biztosak lehetünk abban, hogy a világ túlsó feléről is elérjük mobilunkon át webáruházunkat és adminisztrálhatjuk a megrendeléseket, elemezhetjük az eladásokat.

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.