Webáruházak jövője 2015

2015 új év

2015 első bejegyzését stílusosan a jövőkép, a jövő fürkészésével kezdem.

Mi vár a webáruházakra az új évben?

Még nagyobb szeletet hasít ki a webes jelenlét a hazai értékesítésből. Továbbra is fontos a keresőben való jó helyezés és még fontosabb a mobil felhasználók kiszolgálása ami már így is 30%-ot tesz ki az online forgalomból. Az online bizalmi faktort erősíteni kell és el kell felejteni a régi káros linkelési technikákat. Növelni kell és jól reagálni a közösségi trendekre.

A vasárnapi zárva tartások miatt mindenképp növekedni fog a megrendelések száma, nem elfelejteni, hogy vasárnapi kiszállítás sincs.

A webáruházak könnyű használhatóságára egyre többen odafigyelnek valamint felismerték, hogy megszólítva a vevőket növelik az értékesítést.

A Google kereső fejlesztői folyamatosan azon munkálkodnak, hogy a korábbi bakit amit a Pingvin algoritmussal elindítottak javítani tudják.

Folyamatosan futni fognak a frissítések és bízzunk benne, hogy a kereséskor végre jó és értékelhető találatokat kapunk amit a lokális keresések erősítésével még jobbá tehetnek.

Vágjunk bele az új évbe!

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.