Webáruházak jövője 2015

 

2015 új év

2015 első bejegyzését stílusosan a jövőkép, a jövő fürkészésével kezdem.

Mi vár a webáruházakra az új évben?

Még nagyobb szeletet hasít ki a webes jelenlét a hazai értékesítésből. Továbbra is fontos a keresőben való jó helyezés és még fontosabb a mobil felhasználók kiszolgálása ami már így is 30%-ot tesz ki az online forgalomból. Az online bizalmi faktort erősíteni kell és el kell felejteni a régi káros linkelési technikákat. Növelni kell és jól reagálni a közösségi trendekre.

A vasárnapi zárva tartások miatt mindenképp növekedni fog a megrendelések száma, nem elfelejteni, hogy vasárnapi kiszállítás sincs.

A webáruházak könnyű használhatóságára egyre többen odafigyelnek valamint felismerték, hogy megszólítva a vevőket növelik az értékesítést.

A Google kereső fejlesztői folyamatosan azon munkálkodnak, hogy a korábbi bakit amit a Pingvin algoritmussal elindítottak javítani tudják.

Folyamatosan futni fognak a frissítések és bízzunk benne, hogy a kereséskor végre jó és értékelhető találatokat kapunk amit a lokális keresések erősítésével még jobbá tehetnek.

Vágjunk bele az új évbe!

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom