A webáruház url-ek fontossága

 

Új webáruház készítésekor aminek tartalmait egy régebbi webáruházból kell átemelni az első és legfontosabb átgondolandó feladat a termékek, kategóriák, tartalmak, címkék teljes és hiánytalan áthozatala.
Gondos előkészületek előzik meg a műveletet. De a webáruház termékein túl a legfontosabb még, minden url megtartása, helyes irányba való terelése, átirányítása.

Fontosságuk megkérdőjelezhetetlen, hiszen egy olyan oldalt nem lehet később majd elérni, amit korábban használtak a vevők, bejárták a keresők, a vásárlók vásárolták a termékéket.
Emiatt ezekkel az url-ekkel komolyan foglalkozni kell egy új áruháznál.

Ezeknek az url-eknek feltérképezésében segítségünkre van a Google Webmaster tools, ami azonnal napokon belül jelzi, ha a linkek hibásak lennének.
Persze csak akkor ha létezik ilyen fiókunk, ezért ez is fontos tényező.

Ha a probléma már előállt, tehát létező url-ek jó esetben 404-es hibát dobnak, akkor vannak megoldások erre a hibára is.

 1. Htaccess parancsokkal tudunk kooperálni, sajnos ehhez kell némi szakértelem.
 2. Kifejezetten erre megírt szoftverekkel is korrigálhatjuk a hibás linkeket, irányíthatjuk ideiglenesen vagy véglegesen a helyükre a linkeket.
 3. Opencart és WooCommerce alá van könnyen használható szoftver, így érdemes használni őket.

Tehát ha egy url hibás vagy nem létező oldalra mutat akkor foglalkozzunk vele! Mert a vevőnk épp azt az oldalt is megtalálhatja, és akár el is hagyhatja shopunkat, mert nem azt kapta amire vágyott.

 

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom