Webáruház kisvállalkozásoknak is

 

Még az sem elképzelhetetlen, hogy néhány évtized múlva a kereskedelem egyetlen módja az interneten keresztüli megoldás lesz. Nyilván nagyon futurisztikus kép ez, ám a webáruházak előnyeit, számuk növekedését és az emberekben való egyre nagyobb hajlandóságot az interneten való vásárlás iránt, nem lehet nem figyelembe venni.

A webáruház készítés nem csupán a nagy cégeknek éri meg.

Számos kisvállalkozás is él a lehetőséggel, mert sokkal nagyobb piacteret ad, ha nem csak egy vagy két, utcáról nyíló üzletben árulják a termékeiket, hanem mondjuk országos szinten elérhetővé teszik. Minél többen tudnak egy bizonyos dologról az annál nagyobb eséllyel hoz sikert. Ezt ugye nem kell magyarázni?

seo 2016

Sokan döntenek már most úgy, hogy kisvállalkozásként nem boltot nyitnak üzlethelyiséggel, hanem egy webáruház szolgál értékesítési felületként. Ennek számos előnye van, azonban a nem megfelelő webáruház építéssel, a nem megfelelő SEO-val bizony nagyon rá lehet faragni. A webáruházépítés, a keresőoptimalizálás, a keresőmarketing, a webáruház folyamatos karbantartása és az egyéb marketing feladatok nagy odafigyelést és folyamatos fejlődést kívánnak meg, különben a versenyben nagyon hamar hátra lehet szorulni.

A Google sok esetben első helyen olyan oldalakat jelenít meg, melyek fizettek a jobb helyezésért és csak ez után következnek azok az oldalak, melyek a keresőoptimalizálással, a megfelelő linképítéssel és hasonlókkal megérdemlik a Google szerinti jó helyet.

Erre mondják, hogy a Google szereti őket.

Aki ért egy kicsit a programozáshoz és az internet adta lehetőségek kiaknázásához, össze tud hozni egy működőképes weboldalt, pompás SEO tulajdonságokkal, ugyanakkor a szakembereknek is emberes feladat ez néha. Miért? Mert iszonyatosan nagy a verseny, mindenki előre akar törni, ez pedig olyan rohamos fejlődést kényszerít ki, amit követni akkor lehetséges, ha az ember ezzel foglalkozik a napjai legnagyobb részében.

A kisvállalkozások, amennyiben nem aprózzák el magukat és egy webáruházzal akarnak feltörni, sok időt kell fordítani a webáruház készítésre. Megbízhatnak ezzel szakembert, de úgy kell választani, hogy a megbízott képes legyen marketing szempontból is ideális oldalt építeni. Egy SEO szakember és egy webáruház készítő együttműködése például pompás eredményt hozhat.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom