mobilbarát webáruház

Tartalomfogyasztás és okostelefon

A webáruházak többségének a mobil eszközök sikere hatalmas forgalmat eredményez.

Amikor megjelentek az első telefonok, illetve „téglafonok”, még nem is tudtuk elképzelni, hogy valaha akár netezhetünk is mobil készülékeink segítségével. Sőt, abban az időben talán azt sem tudtuk, hogy mi az az internet. Ma azonban napi szinten lépünk fel a világhálóra.

Gondoljunk csak arra, hogy Te naponta hányszor kapod elő csak úgy a zsebedből a kis kütyüt, hogy híreket olvass, hogy valakivel kapcsolatot tarts a neten, esetleg információt szerezz bármiféle témáról, mely éppen foglalkoztat.

Mondok pár példát:

Elromlott a mosogatógép? Nem bajlódsz azzal, hogy leülsz a gép elé, bekapcsolod, megvárod, míg betölt. Talán nem is vagy otthon, így erre esélyed sincs. Mit teszel? Mobilinternet (esetleg WiFi) bekapcs és már pötyögöd is a keresőbe, hogy „mosogatógép szerelő”.

mobilbarát webáruház

Nekiállsz feltúrni az összes bevásárló központot és órákat bóklászol és olvasgatod az árcédulákat és döntésképtelen helyzetbe hajtod magad, mindezt mobilon otthon egy kényelmes fotelben, vagy a metrón utazva pár megálló közt a mobilbarát webáruházak által játszi könnyedséggel meg tudod tenni. Ez az amiért jó a responsive webáruház.

Mobilbarát webáruház hatalmas térnyerése

Egy kutatás a „Jelentés az internetgazdaságról” címet kapta és felfedte, hogy a legtöbben a hírportálokat böngészik rendszeresen, persze nem meglepő. Érdekes megfigyelés, hogy a netes felhasználók nagy része (70%-a) nem tölti le a hírportál alkalmazását, csak a böngészőben olvas. Mert gyorsan akar információhoz jutni. Gyorsan akar mobilbarát webáruházakban böngészni, és már nincs idő arra, hogy lassú szervereken üzemelő ósdi webáruházakra várjunk.

Az internetes vásárlás hatalmas térnyerését az is igazolja, hogy sok a pozitív visszajelzés és vélemény miatt az emberek bizalma megnőtt e tekintetben, pedig eleinte sokan tartottak tőle. Ráadásul mennyivel kényelmesebb a kedvenc foteledből kiválasztani egy pulcsit egy gyors webshopban, mint az üzletben kóvályogva!

Az okostelefonok mindig nálunk vannak, ezért bárhol és bármikor utánanézhetünk akárminek, sőt, akár a buszon ülve el is intézhetjük a heti bevásárlást amire .

Na ezért jelentkeznek sokan a webáruház készítés olcsón szolgáltatásunkra. Mert lépni kell, az internet gyorsul.

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.