Szűrők és Jellemzők

 

Egy termék adatlapját sok adattal tölthetjük fel, akár szövegesen is, de erre az Opencart több lehetőséget ad, amit érdemes kihasználni, sőt bizonyos termékeket e nélkül nem is tudnánk eladni.

Ezért a termékeket szűrhető adatokkal és jellemzőkkel tudjuk felruházni ami alapján a vásárló könnyebben el tudja dönteni, hogy melyik terméket szeretné.

Na de mi a különbség a szűrő és a jellemző között.

JellemzőA jellemző értékek úgy mint szín, méret, súly, részadatok mint pl. (processzor, memória) a termék adatlapján találhatóak meg, és ezeket az adatokat össze tudja hasonlítani a vásárló a könnyebb döntést megsegítendően egy másik termékkel.

Ezért a jellemzőket érdemes jó előre végig gondolni, csoportosítani, és az erre megalkotott menüpontban felvinni, mivel a fotók és szövegek mellett az az első amit biztos végignéz egy felhasználó, hiszen ez adja meg pontosan a termék paramétereit.

SzűrőA szűrő értékek viszont egy olyan funkciót iktatnak be a termék kosárba dobása előtt, amivel kötelező választani bizonyos kiegészítő, vagy fontos tulajdonságból.

Ez lehet akár egy Iphone telefon színe, vagy a telefon memória mérete, vagy más fontos tulajdonság ami alapján 2 ugyanolyan termék csak a belső tulajdonságaival tér el egymástól.

Ezek a tulajdonságok abban is különböznek egy jellemző értéktől, hogy itt az árat is meg tudjuk adni, amivel egy tulajdonság növeli az alap termék árát.

Így már jól érthető, hogy egy webáruházban a termékeknek igen is szükséges ezeket az adataikat kitölteni, mivel a vásárlókat így könnyebben tudjuk döntéshez segíteni, és végül is ez a cél, a vásárlás!

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom