Számlázó program, mit válasszunk webáruházunkhoz

 

Melyik számlázó programot válasszuk? Teszik fel igen gyakran ezt a fontos  kérdést partnereink, amikor webáruházukat készítjük. Minden területen így az online áruházakban is előny az automatizált számlázás, mivel a webshopokban előre beépített számlagenerátorok sajnos a magyarországi törvények miatt nem használhatóak, a hatóság nem fogadja el őket. Viszont ott, ahol napi 10-50 vagy még több számla készül, már jó eséllyel van lételeme egy modulnak, kiegészítőnek, ami a leadott megrendelésből a számlázó programnak átadja az információkat és az a számlát elkészíti.

Számlázó program szükséges webáruházunkhoz!

A kérdés tehát adott volt, így a népszerű számlázó programok honlapjait, fórumokat végig kutatva és közvetlen email-en át kerestem meg a szolgáltatókat, hogy megtudjam, ki hogyan áll hozzá ehhez a kérdéshez.

Sajnos nem mindenhonnan kaptam választ, és a honlapok tartalma sem informált arról, hogyan tudnám azt a bizonyos számlázási programot Open Source webáruházakhoz könnyedén hozzákapcsolni.

számlázási rendszerek-webáruházhoz

számlázási rendszerek-webáruházhoz

Jól láthatóan az Open Source platformra legjobban nyitott számlázó program a ClearAdmin. Az elérhető webáruházak listája, ill. a kompatibilitást elősegítő információk itt érhetőek el – infók. Továbbá jó hír, hogy a bérelhető webáruházakhoz is van elérhető számlázó moduljuk.

CasmanFx ügyviteli rendszerek számlázási programjához az elérhető információk alapján a Virtuemart, Opencart és Magento webáruházakhoz létezik kiegészítő modul.

Kulcs-Soft rendszereihez létezik SDK (Szoftver fejlesztő csomag), valamint részletes fejlesztési információkat tesz elérhetővé a fejlesztő cég.

Míg az Ekalmar API-n (alkalmazásprogramozási felület) keresztül tud kommunikálni addig az Axelpro xml-ekkel (általános célú leíró nyelv) összekapcsolható online webáruházunkkal, de természetesen ezekhez fejlesztéseket kell eszközölnünk webáruházunkban.

Természetesen ez a lista nem teljes, csak az elérhető információk alapján készült, így ha tudomásomra jut más információ, akkor a táblázatot bővítem, hogy még pontosabb információkat kapjunk a webáruházainkhoz kapcsolható számlázó programokhoz.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  1. Válasz

   A Billzone számlázóprogram is ideális webshopoknak. A fejlesztők örömmel segítenek, ha elakadunk az integrálásban, ráadásul, ha jól tudom már tervben van náluk WooCommerce-hez ingyen letölthető modul készítése is.

  Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

  Írásainkból

  ELOLVASOM MIND
  AllWebáruház
  facebook live forgalom növelés

  Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

  Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
  Tovább olvasom
  webáruház biztonság

  Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

  Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
  Tovább olvasom
  Brute force webáruházhoz

  Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

  Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
  Tovább olvasom