Opencart Journal Template

 

A tengernyi mennyiségű Opencart webáruház sablon közül most bemutatok egy igazán egyedi megoldást.  Olyan webáruház sablonról fogok most írni ami a legmesszemenőkig szabad kezet ad a design beállításaiban. Nem nagyon találkozni hasonló kivitelezésű sablonnal. A több mint 8400db eladás magáért beszél valamint az, hogy 2013 márciusa óta még mindig jönnek ki frissítései, bővítései ennek a remek sablonnak.

Opencart journal templét

Az Opencart Journal sablon Opencart 1.5.6 és Opencart 2.0-ás szériában is elérhető!

A Journal sablont előre felvértezték 10 különböző kialakításra, így van mihez nyúlnunk, amiből kialakíthatjuk saját elképzelésünk szerinti webáruház kialakításunkat. Más-más ötlethez, más-más design-t alkottak nekünk a fejlesztők.

Telepítés után a dokumentációt érdemes alaposan átnyálazni. Első és legfontosabb, hogy az alapvető modulokból kikapcsolhatunk szinte mindent, mivel a journal saját modullal rendelkezik ezekre. Állítsuk be a megfelelő képméreteket. Majd beléphetünk a sablon saját konfigurációs részére.

OPENCART JOURNAL SABLON

Amit tartalmaz a templét:

 • – többféle carousel modul használható fel a termékek, kategóriák, gyártók, akciós, kiemelt, véletlenszerű termékek oda-vissza mozgatására.
 • – beépített blog vagyis tartalomkezelő rendszert ad a Journal templét használatra, amit érdemes kihasználni, rendkívül jól beállítható.
 • – slider modulból is 2 verzió érhető el, így nem maradhatunk le a látványos csúszó elemekkel megtűzdelt nagy képekről sem.
 • – popup modul, bár sokan nem kedvelik, még is egyre nagyobb divatja van újra a modulnak
 • – facebook és twitter kezelő, amit akár a képernyő jobb szélén is megjelentethetünk, így kiemelt helyet és figyelmet kaphat Social kapcsolatunk
 • – Különböző “tabok” alkalmazása a termékeknél, ahol speciális ötletekkel, ajánlatokkal adhatunk még több tartalmat a felhasználónak
 • – Különféle ikonokkal ellátott badegettek hozhatók létre a termékekhez.
 • – Szűrő használata
 • – Banner kezelő
 • – Időzített akciós modul

stb.stb.stb.

Opencart journal elemek

Lilával jelölve a badget elemek, zölddel az akciós ajánlatok, pirossal a különféle tabok láthatóak.

 

Bármilyen modult bárhol megjelentethetünk. A színeket is mi magunk variálhatjuk kedvünkre. Így a gyári színektől merőben más kialakítás létrehozásának csak a képzeletünk szab határt.

A modulokban meghatározhatjuk, hogy különböző felületeken (nagy kijelző, laptop, tablet, mobil. Stb ) mennyi megjelenítendő elem legyen. Ez nagyban segítheti egy-egy megjelenítőn való még jobb eladást.

Opencart journal mobilnézetben is tökéletes

Az alapvető Opencart attribútumokat, opciókat felhasználja a sablonba beépített szűrő. Ez egy rendkívül jó megoldás, amit ingyen kapunk, érdemes használni. Adjunk meg minden terméknek minél több jellemzőt és a kategória oldalunk bővelkedni fog választékban.

A sok extra mellé, a termékoldalakra külön tab-okat jelentethetünk meg, pl. Video, szállítási feltétel, stb. Ami nagyon jó ötlet, hogy ikonokkal jelölhetünk extrákat. Pl szuper szállítási akciókat, garanciát, vagy bármilyen számunkra kiemelkedő értékesítést segítő funkciót. stb. (lilával jelöltem a legutóbbi képen.)

A bannerek kezelését is remekül megoldották, így a kevés funkcióval ellátott “alap” opencart, egy jól kibővített banner vagy hirdetésmegjelenítőt kapott.

Opencart Journal Extrák

További extra funkció a beépített egylépéses pénztár modul. Az eredeti öt lépcsős béna pénztár modult, ezzel a szuper pénztár modullal lecserélhetjük. Ez szintén ingyen kapjuk meg, érdemes használni. Ki ne akarta volna már lecserélni saját modulját erre a korszerű megoldásra.

Az Opencart Journal modul lehetőséget ad minden modul nevének, megjelenítésének nyelvi átírására. Így igen kevésszer kell a fájlokhoz nyúlnunk, ha valami mégsem a kedvünknek megfelelően fordítódik.

További nagy extra a gyorsítótár vagyis a cache modul. Amivel áruházunk igazán gyors tud lenni. Css, javascript, adatbázis, stb. Mindent cachel ez a modul, és az a jó benne, hogy nekünk nem kell semmit kódolnunk, meg javítanunk. A templét teljesen seobarát, így a Google teszteken is igazán jó értékeléseket kaphat webáruházunk.

Lehetőség van a cookie-k és más figyelmeztető üzenetek megjelenítésére is, így vásárlóinkat értesíthetjük a biztonsági vagy figyelmeztető információkról.

Több webáruházunk alapját szolgálta már ez a sablon, és még eddig nem okozott csalódást, érdemes kipróbálni ezen a linken.

 

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

  Írásainkból

  ELOLVASOM MIND
  AllWebáruház
  facebook live forgalom növelés

  Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

  Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
  Tovább olvasom
  webáruház biztonság

  Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

  Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
  Tovább olvasom
  Brute force webáruházhoz

  Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

  Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
  Tovább olvasom