opencart webáruház

Nyitva van a kosaram – Opencart

Az Opencart egy nyílt forráskódú webáruház-szoftver, mely ideális azoknak, akik egy mérsékelt méretű online boltot szeretnének (tehát párszáz termékig tökéletes megoldás, több tízezer termékes óriásbolthoz már nem).

A webáruházszoftverek (vagy más néven „ecommerce platformok”) között igazából nincs jó vagy rossz megoldás, hiszen mindegyik másra jó, másban erős, és a végső szót a te igényeid mondják ki.

Milyen előnyei vannak az Opencartnak?

 Gyors és egyszerű telepítés

Ha rákeresel, találhatsz rengeteg cikket, amelyben összehasonlítják a különböző platformokat. Az Opencartnál mindig azt emelik ki, hogy legendásan egyszerű és gyors a telepítése.

Konkrétan telepíted magát az Opencartot, kiválasztasz neki egy témát, beállítasz pár dolgot (nyelv, fizetési mód) és már töltheted is fel a termékeket. Nincs még egy platform, amivel ilyen gyorsan egy éles webáruházhoz juthatsz.

Felhasználó- és vásárlóbarát

Az Opencart kódját a végletekig optimalizálták, az adatbázist hatékonyan és gyorsan éri el. Mindez azt jelenti, hogy az oldalad villámgyors marad, a felhasználói élmény pedig nem csökken. Mert talán a legidegesítőbb dolog az, ha egy weboldal vagy egy webáruház lassan töltődik be. Az Opencarttal nem lesz ilyen problémád.

Rendkívül könnyű használat

Az Opencart használata egyszerű és könnyű, azonban a saját egyéni elképzeléseink meghatározó moduljait is gyorsan hadrendbe tudjuk állítani. A kategóriák és a termékek felivetele, az értékesítés, a rendelések kezelése egyszerű mint a faék.

Vevőbarát design-ek

Egy ronda webáruház és egy vevőknek tetsző desing között a megrendelések száma a lényeges különbség. Ezért a termékeink értékesítését nagyban meghatározza, hogy mennyire vevőbarát az áruházunk kialakítása.

Opencart webáruház készítéshez kérje ajánlatunk!

Opencart, egyszerű és könnyű használat

Opencart, egyszerű és könnyű használat

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.