+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

Az Opencart egy nyílt forráskódú webáruház-szoftver, mely ideális azoknak, akik egy mérsékelt méretű online boltot szeretnének (tehát párszáz termékig tökéletes megoldás, több tízezer termékes óriásbolthoz már nem).

A webáruházszoftverek (vagy más néven „ecommerce platformok”) között igazából nincs jó vagy rossz megoldás, hiszen mindegyik másra jó, másban erős, és a végső szót a te igényeid mondják ki.

Milyen előnyei vannak az Opencartnak?

 Gyors és egyszerű telepítés

Ha rákeresel, találhatsz rengeteg cikket, amelyben összehasonlítják a különböző platformokat. Az Opencartnál mindig azt emelik ki, hogy legendásan egyszerű és gyors a telepítése.

Konkrétan telepíted magát az Opencartot, kiválasztasz neki egy témát, beállítasz pár dolgot (nyelv, fizetési mód) és már töltheted is fel a termékeket. Nincs még egy platform, amivel ilyen gyorsan egy éles webáruházhoz juthatsz.

Felhasználó- és vásárlóbarát

Az Opencart kódját a végletekig optimalizálták, az adatbázist hatékonyan és gyorsan éri el. Mindez azt jelenti, hogy az oldalad villámgyors marad, a felhasználói élmény pedig nem csökken. Mert talán a legidegesítőbb dolog az, ha egy weboldal vagy egy webáruház lassan töltődik be. Az Opencarttal nem lesz ilyen problémád.

Rendkívül könnyű használat

Az Opencart használata egyszerű és könnyű, azonban a saját egyéni elképzeléseink meghatározó moduljait is gyorsan hadrendbe tudjuk állítani. A kategóriák és a termékek felivetele, az értékesítés, a rendelések kezelése egyszerű mint a faék.

Vevőbarát design-ek

Egy ronda webáruház és egy vevőknek tetsző desing között a megrendelések száma a lényeges különbség. Ezért a termékeink értékesítését nagyban meghatározza, hogy mennyire vevőbarát az áruházunk kialakítása.

Opencart webáruház készítéshez kérje ajánlatunk!

Opencart, egyszerű és könnyű használat

Opencart, egyszerű és könnyű használat