+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

Manapság már sokkal többen böngésznek okostelefonról vagy tabletről, mint asztali gépről, ezért már egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy ezen eszközökről másképpen kényelmes a webshopok használata. Ha nem akarja, hogy a rendszeres vásárlói elpártoljanak Öntől és vevőköre egyre csak szűküljön, akkor a webáruháza készítése vagy optimalizálása során a reszponzív webdesign is nagy figyelmet kell kapjon.

Hiszen, ha erre nem fektet külön hangsúlyt, akkor azon túl, hogy nagyon hamar meg fognak térülni az oldaláról a felhasználók, egyre kevesebben fognak egyáltalán rátalálni is. A Google sokáig csak pozitív megkülönböztetésként használta a mobil-barát jelzőt, azonban ma már a mobil-index az elsődleges, így egy olyan webshop, ami nincs okostelefonra és tabletre is optimalizálva, az jelentős hátrányba kerülhet.

reszponzív webdesign

Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz indexelve, de mobil keresésekben sokkal kevesebbszer fognak megjelenni, mint az asztaliaknál. Ezzel pedig jelentős vásárlói körtől eshet el, hiszen mint már említésre került, a legtöbb megrendelés már nem PC-ről érkezik. Tehát, ha eddig a reszponzív webdesign kialakítása nem volt a tervei között, akkor most mindenképpen lásson neki a feladatnak, mert hamarosan elveszhet a rengeteg konkurencia között!

Reszponzív webdesign fontossága

Ugyanakkor, ha most akar webshopot indítani vagy esetleg a régi helyett egy újat létrehozni, akkor már eleve úgy fogjon neki, hogy a reszponzív webdesign is teret kapjon a kivitelezésben! Ha bármi kérdése lenne, vagy esetleg a megvalósításban lenne szüksége segítségre, akkor bátran keresse a csapatunkat, mert minden téren állunk a rendelkezésére.

Amennyiben szeretné, akkor a nulláról hozunk létre Önnek egy online értékesítő oldalt, amelyben a reszponzív webdesign már nem opcionális, hanem elengedhetetlen elem. Ha pedig inkább megőrizné a régi webshopot, akkor segítünk azt olyan formába hozni, hogy megfeleljen a mai igényeknek, úgy felhasználói körökben, mint a keresőmotorok terén. Sőt, tanácsokkal is ellátjuk, ha egyelőre nem tudja, merre is induljon.

mobilbarát design

Webáruházra van szüksége? Elkészítjük önnek!

10 + 1 =

Webáruházra van szüksége? Elkészítjük önnek!

9 + 4 =

Summary
Mobilbarát webáruház fontosabb, mint valaha
Article Name
Mobilbarát webáruház fontosabb, mint valaha
Description
Mobilbarát webáruház készítése vagy optimalizálása során a reszponzív webdesignnek is nagy figyelmet kell kapnia. Mobilon is megfelelőnek kell lennie a kinézetnek és főleg gyors működést kell kicsikarni a lehetőségekből.
Author
Publisher Name
GrenT Média
Publisher Logo