webaruház

Kell egy webáruház. Kell egy webáruház?

Az elmúlt évek növekvő tendenciája azt mutatja, hogy az e-kereskedelemben hatalmas töke rejtőzik. Az emberek felismerik és szeretik használni az internetes áruházakat amik egyre több és jobb szolgáltatásokkal nyújtanak jobb vásárlási élményeket.

Létezik rossz, közepes és jó webáruház de a vásárlók szempontjából nézve a lényeg, hogy az árút kifizetem és azt megkapjam, és mindenki boldog.

Mit jelent az, hogy rossz, vagy jó egy webáruház? Ez  a megállapítás elég sok kritérium alapján kerül megállapításra és sajnos a rosszak is megélnek a mai piacon, rontva a nagy átlagot. Az eladásra szánt termékek mellett a szolgáltatások, a webáruház működése és annak szervezettsége igen is sokat tesz ahhoz, hogy egy webáruház igen is megüsse azt a mércét, hogy sokan vásároljanak róla.

Milyen webáruházból lehet jó vagy nagyon jó webshop? Teljesen mindegy, hogy az egyedi fejlesztés avagy egy ingyenessé tett áruházmotorról (erre még visszatérünk) van szó, az összkép a lényeges, mindnek megvan az igen nagy előnye, de végső soron az üzemeltetésen, a termékek elérhetőségén és a áruház bizalmi státuszán, jó hírén múlik, hogy mennyi látogatóból sikerül valódi vásárlókat generálni.

Mi hiszünk abban, hogy az ingyenessé tett webáruház motorokkal is lehet nagyon jó webshop-ot készíteni, ezért a legtöbb figyelmet jelenleg az Opencart webáruház készítésnek szenteljük. Ezek az áruházak egy kis odafigyeléssel, és persze sok-sok jó kiegészítővel nagy vásárlói forgalmat és persze bevételt jelenthet a tulajdonosoknak.

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.