Kell egy webáruház. Kell egy webáruház?

 

Az elmúlt évek növekvő tendenciája azt mutatja, hogy az e-kereskedelemben hatalmas töke rejtőzik. Az emberek felismerik és szeretik használni az internetes áruházakat amik egyre több és jobb szolgáltatásokkal nyújtanak jobb vásárlási élményeket.

Létezik rossz, közepes és jó webáruház de a vásárlók szempontjából nézve a lényeg, hogy az árút kifizetem és azt megkapjam, és mindenki boldog.

Mit jelent az, hogy rossz, vagy jó egy webáruház? Ez  a megállapítás elég sok kritérium alapján kerül megállapításra és sajnos a rosszak is megélnek a mai piacon, rontva a nagy átlagot. Az eladásra szánt termékek mellett a szolgáltatások, a webáruház működése és annak szervezettsége igen is sokat tesz ahhoz, hogy egy webáruház igen is megüsse azt a mércét, hogy sokan vásároljanak róla.

Milyen webáruházból lehet jó vagy nagyon jó webshop? Teljesen mindegy, hogy az egyedi fejlesztés avagy egy ingyenessé tett áruházmotorról (erre még visszatérünk) van szó, az összkép a lényeges, mindnek megvan az igen nagy előnye, de végső soron az üzemeltetésen, a termékek elérhetőségén és a áruház bizalmi státuszán, jó hírén múlik, hogy mennyi látogatóból sikerül valódi vásárlókat generálni.

Mi hiszünk abban, hogy az ingyenessé tett webáruház motorokkal is lehet nagyon jó webshop-ot készíteni, ezért a legtöbb figyelmet jelenleg az Opencart webáruház készítésnek szenteljük. Ezek az áruházak egy kis odafigyeléssel, és persze sok-sok jó kiegészítővel nagy vásárlói forgalmat és persze bevételt jelenthet a tulajdonosoknak.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom