Információ közlés törvényi módosítások

 

Ha már van webáruházunk, vagy más weboldalunk, ismét egy törvényi módosítás amit figyelembe kell vennünk, és mielőbb eszközölnünk az oldalunkon.

A 2001. évi CVIII. törvény – amely “az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről” címet viseli – 2014. január 1. óta hatályos verziója alapján (4. §, h) pont) kötelező feltüntetni minden weboldalon a tárhelyszolgáltató “székhelyét, telephelyét, az elérhetőségére vonatkozó adatokat, különösen az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címét, kivéve, ha a szolgáltató részére nyújtott tárhelyszolgáltatás jellegéből adódóan ezek az adatok egyébként is megismerhetőek.”

A teljes törvény itt olvasható: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0100108.TV

Mit is jelent ez?

A .hu domainek könnyen ellenőrizhetőek a www.domain.hu címen, itt azonnal kiderül minden adat a fontosabb információkról, de érdemes lehet még is inkább egy oldalon mindezt feltüntetni, esetlegesen elkerülendő problémák miatt.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

  Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

  Rólunk és írásainkról

  Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

   BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

   Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

    Írásainkból

    ELOLVASOM MIND
    AllWebáruház
    facebook live forgalom növelés

    Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

    Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
    Tovább olvasom
    webáruház biztonság

    Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

    Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
    Tovább olvasom
    Brute force webáruházhoz

    Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

    Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
    Tovább olvasom