Frissités Opencart 2.0 webáruházakhoz

 

opencart 2 webáruház

Opencart 2.0 2014 Októbar 1-el való megjelenése óta szép komótosan jöttek ki az újabb frissítések azonban a legutolsó frissítés óta, amivel a verziószámot 2.0.2-re emelték pontosan két hónap telt el.

Május 29-én jelent meg a 2.03.1 verzió számmal a legfrissebb Opencart verzió, ami lenyűgöző mennyiségű bugfixet vagyis javítást tartalmaz. Azonban mivel két verziószámot is ugrottak a fejlesztők így a 2.0.3-as verzióban cseréltek, módosítottak, továbbá hozzáadtak kiegészítőket, így szép lassan csiszolják folyamatosan ezt a webáruházrendszert is ahogyan a korábbi verziókat.

Természetesen a fejlesztések által a webáruház rendszer működésének jobbá tételén túl a minél népszerűbb és nagy területeken használatos alkalmazások beépítésével lesz egyre komplexebb rendszer. Sajnos a közép és kelet-európai igények általános kiszolgálására csak külső kiegészítőkkel lehet felkészíteni a rendszert, így egy új Opencart 2.0 telepítése után ezeket nekünk kell beszereznünk. A teljes javítások, módosítások listáját itt lehet megnézni.

Az Opencart teljes letöltését itt tehetjük meg. A letöltés után már csak ki kell csomagolni és feltölteni tárhelyünkre.

Milyen újdonságokat is vonultat fel az Opencart 2?

 • Teljesen responsive alap design.
 • Integrált Bootstrap 3-as rendszer.
 • Bővítmény telepítő
 • Az Opencart 1.x rendszerhez képest 30 feletti már a fizetési átjárók száma.
 • Megújult admin felület valamint eseményjelző tooltip.
 • MaxMind integrált csalásfigyelő alkalmazás.
 • Valamin API a külső fejlesztők moduljaihoz.

Ha még ez nem is lenne elég megkapjuk az eddigi Opencart 1.5-ös rendszer módosított, itt-ott felturbózott  alkalmazásait

Kell ez nekünk? Frissítsem vagy ne frissítsem?

Továbbra is csak a verziószámok első tagjai által használt webáruházakat tudunk frissíteni, vagyis az 1.5x-et az 1.5x-es rendszerrel, a 2.0-ás szoftvert a 2.0-ással. A frissítés még mindig a hagyományos letöltöm és felmásolom a tárhelyre módszerrel történik. A frissítés felmásolásával felülírjuk a korábbi fájlokat így ha módosítottunk valamit akkor érdemes arról másolatot készíteni, sőt én ajánlom a teljes tárhelyről és az adatbázisról is készíteni egy teljes mentést, hogyha bármi történik vissza tudjuk állítani azt.

Mindenképp érdemes frissíteni Opencart 2.0-ás webáruházunkat, mert ezek olyan javítások és módosítások tömkelegét tartalmazza, amit már biztosan rég vártunk. Ha Ön nem mert belevágni, kérje szolgáltatásunkat és mi frissítjük webáruházát.

 

 

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   • Nagy Attila
   • 2016-05-19
   Válasz

   Üdv.

   Olyan kérdésem lenne létezik e olyan modul az opencart v2.1.0.2 höz amit feltelepítve a vásárol valaki egy terméket és megadunk egy bizonyos termékszámot pld 100 a vásárlás alkalmával automatán leveszeszi az eladott termék mennyiségét a fennmaradoból.

   Üdv.

    • Gr3nT
    • 2016-05-19
    Válasz

    Szia!

    Ez egy alapvető funkció az áruházban.
    Elsőként engedélyezned kell a készletkezelést az áruházban, a terméknél
    A terméknél megadott készlet így már csökkenni tud, de csak akkor fog csökkenni, ha a rendelés eljut a beállított végleges státuszra. Addig az elérhető készleten van.

  Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

  Írásainkból

  ELOLVASOM MIND
  AllWebáruház
  facebook live forgalom növelés

  Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

  Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
  Tovább olvasom
  webáruház biztonság

  Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

  Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
  Tovább olvasom
  Brute force webáruházhoz

  Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

  Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
  Tovább olvasom