opencart 2 webáruház

Frissités Opencart 2.0 webáruházakhoz

opencart 2 webáruház

Opencart 2.0 2014 Októbar 1-el való megjelenése óta szép komótosan jöttek ki az újabb frissítések azonban a legutolsó frissítés óta, amivel a verziószámot 2.0.2-re emelték pontosan két hónap telt el.

Május 29-én jelent meg a 2.03.1 verzió számmal a legfrissebb Opencart verzió, ami lenyűgöző mennyiségű bugfixet vagyis javítást tartalmaz. Azonban mivel két verziószámot is ugrottak a fejlesztők így a 2.0.3-as verzióban cseréltek, módosítottak, továbbá hozzáadtak kiegészítőket, így szép lassan csiszolják folyamatosan ezt a webáruházrendszert is ahogyan a korábbi verziókat.

Természetesen a fejlesztések által a webáruház rendszer működésének jobbá tételén túl a minél népszerűbb és nagy területeken használatos alkalmazások beépítésével lesz egyre komplexebb rendszer. Sajnos a közép és kelet-európai igények általános kiszolgálására csak külső kiegészítőkkel lehet felkészíteni a rendszert, így egy új Opencart 2.0 telepítése után ezeket nekünk kell beszereznünk. A teljes javítások, módosítások listáját itt lehet megnézni.

Az Opencart teljes letöltését itt tehetjük meg. A letöltés után már csak ki kell csomagolni és feltölteni tárhelyünkre.

Milyen újdonságokat is vonultat fel az Opencart 2?

  • Teljesen responsive alap design.
  • Integrált Bootstrap 3-as rendszer.
  • Bővítmény telepítő
  • Az Opencart 1.x rendszerhez képest 30 feletti már a fizetési átjárók száma.
  • Megújult admin felület valamint eseményjelző tooltip.
  • MaxMind integrált csalásfigyelő alkalmazás.
  • Valamin API a külső fejlesztők moduljaihoz.

Ha még ez nem is lenne elég megkapjuk az eddigi Opencart 1.5-ös rendszer módosított, itt-ott felturbózott  alkalmazásait

Kell ez nekünk? Frissítsem vagy ne frissítsem?

Továbbra is csak a verziószámok első tagjai által használt webáruházakat tudunk frissíteni, vagyis az 1.5x-et az 1.5x-es rendszerrel, a 2.0-ás szoftvert a 2.0-ással. A frissítés még mindig a hagyományos letöltöm és felmásolom a tárhelyre módszerrel történik. A frissítés felmásolásával felülírjuk a korábbi fájlokat így ha módosítottunk valamit akkor érdemes arról másolatot készíteni, sőt én ajánlom a teljes tárhelyről és az adatbázisról is készíteni egy teljes mentést, hogyha bármi történik vissza tudjuk állítani azt.

Mindenképp érdemes frissíteni Opencart 2.0-ás webáruházunkat, mert ezek olyan javítások és módosítások tömkelegét tartalmazza, amit már biztosan rég vártunk. Ha Ön nem mert belevágni, kérje szolgáltatásunkat és mi frissítjük webáruházát.

 

 

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.