Bannerek, hirdetések

 

Mindenki szereti weboldalain képekkel, bannerek, hirdetések megjelenítésével eladni termékét, vagy éppen az aktuális akcióit hirdetni. Ezek megjelenítéséhez az Opencart remek beépített bővítményt ad mindenkinek.

Hogyan használjuk a beépített modult? Íme a lépések:

banner készítés opencart alatt

Beállítások ->Dizájn->Bannerek menüpontban hozzunk létre egy új bannert, majd adjunk neki nevet, ill. ha még nem akarjuk publikálni ezt, akkor itt rögtön beállíthatjuk, hogy engedélyezzük vagy tiltsuk azt.

Majd a banner hozzáadása gombra kattintva egy több oszlopos táblázat ugrik elő, amiben megadhatjuk a banner nevét (akár több nyelven is) , a bannerhez tartozó linket, majd betölthetjük a banner képét.

A mentés gombra elkészült a megjelenítéshez szükséges banner típusunk.

A második lépés, meg kell jelentetni ezt a bannert.

Banner készítés opencart alatt
A Bővítmények – > Modulok -> Bannerek és a Slideshow menüpontokban tudjuk aktivizálni őket, attól függően hogy hol szeretnénk őket megjeleníteni.

Egy-egy webdesign vagy másnéven templét beállításakor a méretek tudatában már könnyedén beállíthatjuk azt, hogy ez a banner hol jelenjen meg.

Amit fontos megemlíteni: az első oszlopban kiválasztjuk hogy ez a banner hol jelenjen meg. Aztán megadjuk mekkora méretben, ez azért fontos, mert ott ahol egy 200pixeles fotó fér el, oda ne töltsünk 300pixeles fotót, hiszen az oldalt elcsúfítja.

A következő oszlopban ki kell választani, hogy ez a banner melyik oldalon jelenjen meg. A legfontosabb helyek: Home(főoldal), Category(Kategóriák), Product(Termékek). Minden más oldalon is lehet banner de ezek a legtöbbet látogatott oldalak. Ez ugye azt jelenti, hogy minden termék, és minden kategória oldalon ott lesz, nincs kivétel.

A következő oszlopban kiválaszthatjuk, hogy melyik pozícióban jelenjen meg ez a banner pl. baloldalt, jobboldalt, felül, alul. Itt is kikapcsolhatjuk bármikor ezt a bannert, ha nincs rá szükség. Továbbá megadhatjuk az utolsó oszlopban, hogy ha a bal oldalon van 5 modul, akkor ez a banner hanyadik legyen a megjelenítésben. Ezáltal besorolhatjuk őket hogy az utolsó helyen legyenek.

Mint a fenti kép mutatja, akár több helyre, pozícióba, sorrendbe is beállíthatunk egy vagy akár több bannert is. Amint készen vagyunk, felül a mentés gombbal rögzítjük a módosításokat.

Opencart banner megjelenítés2

Az eredményt a beállított oldalakon megtekinthetjük.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom