webshopszolgaltatas

Az olcsó webáruház hátulütőivel is számolni kell

Webáruház működtetésénél az ár mindig az egyik leginkább meghatározó tényező, legyen szó bármilyen termék megvásárlásáról vagy akármilyen szolgáltatás igénybevételéről. Éppen ezért, nagyon sokan az olcsó, kedvezményes és egyéb hangzatos szavakkal próbálják bevonzani a klienseket. Azonban sajnos a legtöbb esetben kiderül, hogy a kedvező lehetőség nem is olyan előnyös, mint ahogy az elsőre tűnik, illetve hosszútávon lehet még az átlagos kínálatnál is nagyobb költséget fog jelenteni.

Az olcsó webáruház esetében is a legtöbbször ez a helyzet. Ugyanis egy kompakt, értékesítésre is alkalmas weboldal elkészítésének megvan az ára, ami alá nem lehet menni. Illetve lehet, de annak megvan a böjtje. Például van olyan olcsó webáruház, ami bérelt felületre készül, azonban ez rengeteg korlátot állít fel és az érdeklődők szemében sem vet túl jó fényt, hogy még egy saját weboldallal sem rendelkezik az, aki el szeretne adni nekik valamit.

Továbbá olcsó webáruház lehet egy olyan is, ami sablonokra épül és semmi egyediséget nem enged meg. Ez elsőre nem tűnik akkora problémának, azonban, ha vásárlói szemmel nézi a dolgot, akkor beláthatja, hogy Ön sem szívesen látja viszont a tízedik, huszadik webáruházban is ugyanazt a designt, szerkezetet. Hiszen ez azt a benyomást kelti, hogy a tulajdonos nem fektet energiát abba, amit csinál, és egyáltalán nem figyel a vevői igényeire. Pedig ebben a világban kulcsfontosságú, hogy figyeljen az ügyfeleire, hiszen rájuk épül a vállalkozása és tőlük függ a megélhetősége. Ugyanakkor olcsó webáruház révén ennek nem igazán tud eleget tenni.

Ha ezt csak utólag látja be, akkor az olcsó webáruház átalakítása vagy teljesen új helyre való költöztetése sokba fog kerülni, ráadásul időt és energiát is jócskán kell fektetni bele. Érdemes már elsőre minőségi szolgáltatást választani, aminek nem lesznek buktatói és rejtett költségei sem. Amennyiben nem az olcsó webáruház a célja, hanem az, hogy használható, felhasználóbarát, designos, a jövőbeli igények szerint bővíthető és nem utolsó sorban hasznot hozó oldala legyen, akkor csapatunk áll a rendelkezésére!

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.