11+ legjobb PHP nyíltforrású webáruház platform 2020-ra

Az elmúlt néhány évben a PHP nyílt forrású e-kereskedelmi platformjai teljesen forradalmasították az online vásárlási ipart. Na de mi ez az ok? Ezek a platformok lehetővé teszik az elektronikus áruház elindítását akkor is, ha nincs tapasztalata az e-kereskedelemi webshopok fejlesztésében. Csak feltölt, kattint, húz és íme, az üzlet készen áll az indításra. Ez a legjobb az e-kereskedelemi CMS (Content Management Systems) varázsa.

Felsoroltam a 12 legnépszerűbb PHP e-kereskedelmi platformot, amelyek segítségével online üzleti vállalkozást indíthat. Nézze át a listát, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő platformot.

A legjobb Opensource + ingyenes webáruház motorok

 • WooCommerce
 • Magento
 • Drupal
 • Joomla
 • Opencart
 • Prestashop
 • OsCommerce
 • Zencart
 • X-Cart
 • Virtuemart
 • Jigoshop
 • Zeuscart

 

Az Opensource e-kereskedelmi platformok és webshop motorok listája
Az alábbiakban összefoglaljuk néhány e-kereskedelem legnépszerűbb weboldal-készítőt egy teljesen ingyenes online áruház létrehozására:

 

1. WooCommerce

A WooCommerce az egyik legjobb ingyenes e-kereskedelmi platform , amely a PHP programozási nyelvén alapul . A WordPress CMS kiterjesztése. A WooCommerce csaknem 21% -kal rendelkezik globális piaci részesedéssel a könnyű használat miatt. A kezdőknek is könnyen telepíthető, míg a PHP gazdagépen csak másodpercek kérdése lehet. Ha egy kicsivel jobb tárhelyet használ, a WooCommerce egyetlen kattintással telepíthető.

2. Magento

A Magento az egyik legmegbízhatóbb e-kereskedelmi platform és kosár funkcióval rendelkező motor, amely magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt elérhető. Az e-kereskedelmi rendszer egy PHP-alapú keretrendszeren alapszik, amely lehetővé teszi a méretezhető online vállalkozások könnyű felépítését. Számos bővítménnyel érkezik, amely lehetővé teszi a releváns harmadik féltől származó alkalmazások egyszerű integrálását az e-kereskedelmi áruházba. Mivel azonban a Magento-t eredetileg a fejlesztők számára fejlesztették ki, így nekik nem kell a semmiből indulniuk, az e-kereskedelmi áruház ezen a platformon történő felépítése bizonyos szintű ismereteket igényel a PHP programozásában. A Magento a harmadik leggyakrabban használt e-kereskedelmi áruház-építő, és több mint 10 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik .

3. Drupal

A Drupal kereskedelem egy PHP nyílt forrású e-kereskedelmi megoldás, amelyet valamivel több, mint 5 000 webhely használ. A Drupal kereskedelem szervezi a megrendelések, a bevételek, a kifizetések és a számlák nyomon követését, valamint a szállítási és fizetési módok különféle lehetőségeinek integrálását. A Drupal tartalomkezelő rendszert és teljes adminisztrációs rendszert kínál, beleértve a pénztár formáját és a több valutát. Harmadik felek integrációját is kínálja a közösségi hálózatokhoz, teljesítési és számviteli szolgáltatásokhoz.

4. Joomla

A Joomla csaknem hat százalékos piaci részesedéssel rendelkezik, ami megmutatja mérsékelt népszerűségét az e-kereskedelem felhasználói körében. Ez egy tartalomkezelő rendszer, amelyet leginkább az iskolák, az egyházak és az egyes elektronikus áruházak tulajdonosai használnak. Virágzó fejlesztői és tervezői közösséggel rendelkezik, és több mint 700 000 e-kereskedelmi üzletet és webhelyet üzemeltet.

5. OpenCart

Az OpenCart egy nagyon népszerű ingyenes PHP e-kereskedelmi bevásárló kosár és platform. Az OpenCart nagyon erős és segítőkész szakemberekkel rendelkezik. Az OpenCart könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, több mint 8 szállítási móddal, 20 fizetési átjáróval, valamint több száz átjáróval és szállítási módszerrel a könyvtárban. Testreszabhatja áruházát a 2500+ vonzó téma közül bármelyik kiválasztásával. Interfésze nemcsak vizuálisan vonzó, hanem könnyen kezelhető. Ide kattintva megtudhatja miért szeretjük mi az Opencart webáruházat .

6. Prestashop

A Prestashop egy PHP alapú e-kereskedelmi bevásárló kosár és platform, amely a smarty sablonmotorra épül. A Prestashop több száz funkciót kínál, köztük oldal-pénztárral, letölthető termékekkel, keresztértékesítéssel és egyoldalas fizetéssel. A Prestashop-t 160 országban használják, és 63 különböző nyelvre fordították. Ez elősegítette a Prestashop erős közösségének felépítését az egész világon, több mint 100 000 közösségtaggal. A Prestashop testreszabható témákkal és funkciók kiegészítőivel is rendelkezik.

7. OsCommerce

Az OsCommerce az egyik legrégebbi nyílt forrású e-kereskedelem-építő, több mint tizenháromezer üzlettel, amelyek a szoftver segítségével épülnek fel. Az OSCommerce-ra épített üzletek testreszabhatók több ezer kiegészítő használatával. Az OsCommerce körüli közösség meghaladja a 280 000 tagot, és alkalmas a PHP és a MySQL alapú szerverekhez.

8. Zencart

Egy másik, a PHP-én alapuló e-kereskedelem nyílt forráskódú platformja a Zencart , amely alapvetően az oscommerce kiterjesztése, és 2003-ban elágaztak. Több mint 16 kategóriában 1800 kiegészítővel rendelkezik, és erős, mintegy 150 ezer aktív tagú közösséggel rendelkezik, amely különböző nyelveken is aktívak.

9. X-Cart

Az első, 2000-ben a Creative Technologies kiadta, az X-Cart kiemelkedő névvé vált az e-kereskedelmi megoldások listájában. Az X-Cart azzal a különbséggel rendelkezik, hogy az egyik legelső PHP alapú e-kereskedelmi szoftver, és ma már több mint 30 ezer webhely használja. Az X-Cart szállítási fuvarozó integrációt kínál, mint például a FedEx, a UPS, a Canada Post és az Australia Post. Az X-Cart rendelkezik fizetési modulokkal a csalás átvilágításához.

10. Virtuemart

Ez egy ingyenes e-kereskedelmi platform, amelyet PHP-ben írtak és korábban mambo PHPshop néven ismertek. Alkalmas alacsony vagy közepes forgalmú webhelyekre. Ez egy Mambo / Joomla plugin, amely olyan kiterjesztéseket támogat, mint a Zlib, XML és MySQL. A Virtuemart egy testreszabható szoftver, ahol a fejlesztők igényeik szerint frissíthetik, megtekinthetik vagy testreszabhatják a műveleteket.

11. Jigoshop

A Jigoshop PHP nyílt forráskódú megoldás e-kereskedelmi alkalmazásokhoz is, amely a népszerű CMS-en, a WordPress-en alapul. Az virtuemarthoz hasonlóan a Jigoshop-ot kis- és középvállalkozások számára is kifejlesztették. A Jigoshop első kiadása 2011. május 31-én jelent meg.

12. Zeuscart

A Zeuscart egy másik PHP e-kereskedelmi platform, amelyet nagyon könnyű használni. A Zeuscart számos olyan funkciót támogat, amelyek elősegíthetik az értékesítés növelését és a vállalkozás nagyon jó népszerűsítését. Ez egy testreszabott e-kereskedelmi megoldás, amelyet még egy nem műszaki ember is elindíthat e-bolt létrehozására minimális erőfeszítésekkel.

Záró szavak!

Tehát ha nagy teljesítményű webáruházat szeretne létrehozni, amely integrálja önmagába a fejlett funkciókat, ez az összeállítás segítség lehet az Ön számára. A legtöbb tárhelyszolgáltató gond nélkül ki tudja szolgálni ezen alkalmazások többségét a tárhelyén.

Most bemutatott néhány ismert PHP nyíltforrású webáruház platform, ingyenes, nyílt forrású, és több oktatóprogrammal, video-val és útmutatással rendelkeznek, amelyek segítségével gyorsan elindíthatja ön is online üzletét.