woocommerce számlázás és szállítás

WooCommerce fontos kiegészítők

woocommerce számlázás és szállítás

WooCommerce áruházak telepítésekor egyre többször felmerülnek ma már nem triviális igények. Mint számlázó programokkal összeköttetés, vagy a hazai szállítócégekkel való összekapcsolás. A WooCommerce áruházak alapjául szolágáló WordPress könnyű kezelhetősége és fejleszthetősége alapján sok ilyen modul már elérhetővé tette a fejlesztője ingyenes verzióban is. Összeszedtem párat amit lentebb felsorolok, ha kimaradt a listából valami, lehet jelentkezni és bővítem a kiegészítők számát.

WooCommerce és a számlázás

Sajnos még mindig nagyon kevés számlázó programot fejlesztő cég ismerte fel a lehetőséget, hogy a rengeteg áruházat működtető ügyfeleket így lehetne megnyerni saját programjuk használatara, ha elkészítenék bővítményeiket a ma elérhető népszerű CMS rendszerekhez.

Számlázz.hu számlázó programhoz azonban van elérhető WooCommerce-s bővítmény ami itt érhető el.

Clearadmin számlázó programhoz WooCommerce mellett Opencarthoz is elérhető számlázó rendszerrel való összeköttetés, ami itt érhető el.

WooCommerce és a szállítás

A futárcégeken kívül ma a legnépszerűbb és legtöbb átvevőponttal rendelkező hálózat a Magyar Posta hálózata és a Pick Pack Pont átvevőhelyek. Így ez szinte minden WooCommerce áruház rendeléskor egyike a megrendelt moduloknak. Telepítésük könnyű, használatuk szintén.

A Pick Pack Pont modult ezen a linken lehet elérni, a Posta pont-os modulhoz pedig itt lehet elérni.

DPD-nek való átadáshoz is elérhető már plugin.

A Postapont még remek és minden információval felvértezett honlapot is hozott létre a webáruház tulajdonosoknak ami itt érhető el.

woocommerce

Ezek a modulok mint a többi WordPress-es modul szintén egyszerűen telepíthető és használható. Minden modul szabadon letölthető a fejlesztő honlapjáról, de ha már ott jártok, támogassátok őket némi anyagival is. Mivel enélkül a webáruházatok sem termelne bevételt.

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.