WooCommerce fontos kiegészítők

 

woocommerce számlázás és szállítás

WooCommerce áruházak telepítésekor egyre többször felmerülnek ma már nem triviális igények. Mint számlázó programokkal összeköttetés, vagy a hazai szállítócégekkel való összekapcsolás. A WooCommerce áruházak alapjául szolágáló WordPress könnyű kezelhetősége és fejleszthetősége alapján sok ilyen modul már elérhetővé tette a fejlesztője ingyenes verzióban is. Összeszedtem párat amit lentebb felsorolok, ha kimaradt a listából valami, lehet jelentkezni és bővítem a kiegészítők számát.

WooCommerce és a számlázás

Sajnos még mindig nagyon kevés számlázó programot fejlesztő cég ismerte fel a lehetőséget, hogy a rengeteg áruházat működtető ügyfeleket így lehetne megnyerni saját programjuk használatara, ha elkészítenék bővítményeiket a ma elérhető népszerű CMS rendszerekhez.

Számlázz.hu számlázó programhoz azonban van elérhető WooCommerce-s bővítmény ami itt érhető el.

Clearadmin számlázó programhoz WooCommerce mellett Opencarthoz is elérhető számlázó rendszerrel való összeköttetés, ami itt érhető el.

WooCommerce és a szállítás

A futárcégeken kívül ma a legnépszerűbb és legtöbb átvevőponttal rendelkező hálózat a Magyar Posta hálózata és a Pick Pack Pont átvevőhelyek. Így ez szinte minden WooCommerce áruház rendeléskor egyike a megrendelt moduloknak. Telepítésük könnyű, használatuk szintén.

A Pick Pack Pont modult ezen a linken lehet elérni, a Posta pont-os modulhoz pedig itt lehet elérni.

DPD-nek való átadáshoz is elérhető már plugin.

A Postapont még remek és minden információval felvértezett honlapot is hozott létre a webáruház tulajdonosoknak ami itt érhető el.

woocommerce

Ezek a modulok mint a többi WordPress-es modul szintén egyszerűen telepíthető és használható. Minden modul szabadon letölthető a fejlesztő honlapjáról, de ha már ott jártok, támogassátok őket némi anyagival is. Mivel enélkül a webáruházatok sem termelne bevételt.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom