WEBÁRUHÁZ OPTIMALIZÁLÁS

Lassú a webáruháza? Itt a megoldás, hogy felgyorsítsuk

Alapos felmérés fogja megelőzni a módosításokat

A tárhely sebességétől kezdve a webáruház motoron át a különféle képernyőméreteken alkalmazott fotókon keresztül a külső scriptekig, szinte minden hozzátesz egy picit az oldal betöltődési sebességéhez. Vagyis nem azonnal mondható ki egy webshopról, hogy lassú.

Ezeknek az elemeknek vizsgálata, a hibák feltárása, kielemzése az első lépcsőfok a sikeres webáruház optimalizálás felé. Majd ezután egy átgondolt folyamaton át elkészülhetnek a módosítások, melyek után rakétára ültetjük a webáruházat. Vannak mindenképp kötött elemek az áruházakban, így ezeknek a figyelembevételével mindenképp számolnunk kell majd.

Nálunk a webáruház optimalizálás a sebesség növeléséről szól, így nem takar egy teljes SEO elemzést, arra külön árajánlatot tudunk adni, amennyiben szükségesnek tartunk egy webáruház SEO analízis elvégzését. Emiatt itt nem foglalkozunk a tartalmi beállításokkal, csak abban az esetben, ha ez kihatással van a sebességnövelésre.

Ezért az általunk végzett webshop optimalizációval igyekszünk a legjobb értékeket elérni a sebességteszteken, vagyis hogy a leggyorsabbá tegyük a lehetőségekhez képest a webáruházat.

A webáruház optimalizálási szolgáltatás fejlesztéseket, külső pluginokat, egyéb módosításokat tartalmazhat. Az elvégzett feladatok után is alkalmazni kell az ajánlott folyamatokat, hogy megmaradjon a jó sebesség.

Miért fontos a gyorsaság?

Ha Ön például egy régi Trabantot vezet, s ezzel szeretne versenyekre menni, kevés esélye lesz az ellenfelek ellen, hiszen ők a legmodernebb technológiát használják csúcskivitelezésű autóikban.

Ugyanez igaz a webáruházakra is: miért használna egy látogató egy olyan oldalt, melynek betöltésére akár 10 másodpercet is kell várnia, ha van már gyorsabb webáruház, mely ugyanazt a szolgáltatást kínálja.

A gyorsaság mellett szól az is, hogyha esetleg elavult, már a Google által nem támogatott kódokból áll a webáruház, könnyen megeshet, hogy lejjebb kerül a keresők találati oldalain, mivel a Google-nek az elsődleges célja a megfelelő felhasználói élmény kiszolgálása. Mégis miért jelenítene meg az első helyeken egy elavult, lassú oldalt, ha van helyette már modernebb opció?

A webáruház elemzés után az optimalizálás során erre tesszük ki a hangsúlyt, hogy versenyben tudjon maradni szolgáltatásaival az online tengeren.

0
Elégedett ügyfél​
0
Teljesített feladat​
0
Új megbízás​
0
Egyeztetés​

WEBÁRUHÁZ optimalizálás

Vizsgálat / Elemzés

Mindent felölelő vizsgálatok alapján meghatározható a lassú működés oka. A szerver, motor, sablon, pluginok vizsgálata mind ide tartozik.

Az elemzés áttekintése

Minden elemzés elkészülte után az átbeszélésen minden pontra kitérünk, hogy egyértelmű legyen az elemzések tartalma, annak költségvonzata.

Optimalizálás, kivitelezés

Az elemzések után áttérünk a kivitelezésre. A sebesség optimalizálása lépcsőzetesen kivitelezve valósul meg a már korábban eldöntött pontok szerint.

Újraelemzés / Stratégia

Az elkészült sebességoptimalizáció elkészülte után bemutatásra kerül a működés, az esetleges használat, továbbá a későbbi elvégzendő optimalizációk. Így gyors webáruházat adunk át a megrendelőnek.

Garantált és eredményorientált webáruház sebesség növekedés

A GrenT Média csapata több éves tapasztalata biztosíték a webáruházak sebességnövelésére. Csapatunk webáruházak sokagásain felhasznált sebességoptimalizálási megoldásai biztos alapot képeznek bármely Opencart vagy WooCommerce webáruház tovább gyorsításán. Ez az optimalizálás segített elérni a globális keresőmotorok nagyobb láthatóságát, több felhasználó megtartását.

Optimalizálás

Az e-kereskedelem egy nagyon dinamikus és folyamatosan új kihívásokkal teli terület, ahol az optimalizált működés elengedhetetlen.

Google

A keresőmotorokat és azok követelményeit folyamatosan frissítik az új frissítéseket és ahhoz igazodást már nem mindenki tudja követni. Csapatunk ezek alapján hozzáigazítja a webshopok működését.

Ügyfél visszajelzések

Nagyon fontos a webshop optimalizálás szempontjából az ügyfelek visszajelzései, ugyan is mindenki a saját webshopjával van a legjobban tisztában, így apróbb eltérések azonnal megmutatkoznak, ami nagyban segítik munkánkat.

Csapatmunka

Csapatunk egyetlen célja, hogy nagyfokú vevői elégedettséget és gyors webáruházakat, eredményeket biztosítson már meglévő vagy most induló webáruházaknál.

Kommunikáció

A kommunikáció kulcsfontosságú az optimalizálás sikeressége szempontjából.
Az optimalizálás során összegyűjtött információkat ismertetjük a megrendelővel. Ezek az információk és azok változásait többféle csatornán is elérhetővé tesszük. Ezeket a jelentéseinket az ügyfelek magasan értékelik amit szintén felhasználunk.