webáruház myfloor

Myfloor.hu webáruház programozás, fejlesztés

Myfloor.hu webáruház Opencart 2.2-es motorral. Journal sablon egyedi funkciókkal felvértezve

A FELADAT

Egy új webshop felépítése Opencart 2-es alapokon, Jorunal sablonnal, egy kicsit tovább gondolva a webáruházat

webáruház

A KIVITELEZÉS

Megrendelőnk egyedi termékeihez nem voltak elegek a webáruház alap funkció, ezért itt bőségesen került új fejlesztés az áruházba.

Többféle kalkulátor, kedvezménysávok, kosár és pénztár funkciók, többféle fizetési mód, és ezekből több automatikus működésű.

webáruház

EREDMÉNY

Egy olyan webáruházat sikerült megalkotni amely funkcióiban és szolgáltatásaiban messze túlmutat egy hagyományos webáruház és annak szolgáltatásaibnál.

webáruház

Kérje egyedi ajánlatunkat WEBÁRUHÁZ kivitelezéshez, FEJlESZTÉSHEZ, átalakításhoz!

Már az első hónapban sikert hozott a kivitelezés

Egy elavult webshopból fejlesztettek számomra egy új lehetőségekkel kecsegtető Opencart webáruházat. Már az első hónapban sikert hozott a kivitelezés. Nagyon elégedett vagyok.

M.Szilárd / Megrendelő

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást.

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.

K. M. Magdi / Megrendelő

Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat

Üzleti tevékenységem során elég sok programozóval és weboldal készítő céggel volt dolgom, így van némi tapasztalatom, és összehasonlítási alapom. Merem állítani, hogy a Grent Média és Tanács Ferenc a legmegbízhatóbb ezen a szakterületen. Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat. Marketing szakemberként még kiemelném, hogy a munkavégzése a marketing szempontoknak is megfelel, ami a mai világban nagyon fontos a webshopok és üzleti weboldalak esetében.

Cs. Krisztina / Projektvezető