webáruház ukpeca

UKpeca.hu webáruház készítése

UKpeca.hu webáruház Opencart 2.2-es motorral. Kifejezetten az Angol horgászcikkek értékesítésére szabott webáruház

A FELADAT

Egy új webshop felépítése Opencart 2.2 alapokon, fejlesztések, bővítések.

webáruház

A KIVITELEZÉS

Megrendelőnk több egyedi módosítás és új igény mellett az Angol horgászcikkek értékesítéséhez szükséges profi felületet rendelt.

Többféle ársáv és kedvezményszint, számlázó és szállítóprogramok bekötését valamint import/export funkciókat rendelt áruházához.

webáruház

EREDMÉNY

Egy olyan webáruházat sikerült megalkotni amely funkcióiban és szolgáltatásaiban messze túlmutat egy hagyományos webáruház és annak szolgáltatásainál.

webáruház

Kérje egyedi ajánlatunkat WEBÁRUHÁZ kivitelezéshez, FEJlESZTÉSHEZ, átalakításhoz!

Már az első hónapban sikert hozott a kivitelezés

Egy elavult webshopból fejlesztettek számomra egy új lehetőségekkel kecsegtető Opencart webáruházat. Már az első hónapban sikert hozott a kivitelezés. Nagyon elégedett vagyok.

M.Szilárd / Megrendelő

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást.

Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.

K. M. Magdi / Megrendelő

Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat

Üzleti tevékenységem során elég sok programozóval és weboldal készítő céggel volt dolgom, így van némi tapasztalatom, és összehasonlítási alapom. Merem állítani, hogy a Grent Média és Tanács Ferenc a legmegbízhatóbb ezen a szakterületen. Sosem bíznám másra a weboldalaimmal kapcsolatos munkákat. Marketing szakemberként még kiemelném, hogy a munkavégzése a marketing szempontoknak is megfelel, ami a mai világban nagyon fontos a webshopok és üzleti weboldalak esetében.

Cs. Krisztina / Projektvezető