Webáruház egyedi fejlesztés, egyedi modulok

Opencart Webáruház készítés ajánlataink minden esetben modulok sokaságát vonultatják fel, de emellett személyre szabott fejlesztéseket, egyedi modulokat is készítünk.

Mielőtt árajánlatot adunk Opencart webáruház fejlesztésre, minden esetben igényfelmérést végzünk előtte, hogy mely funkciókra lehet szükség, mi az amit fejlesztésekkel lehet csak kivitelezni.

Ez azért fontos, mert amikor egy webáruház optimalizálás történik, hozott anyagból kell dolgoznunk, ami azt jelenti, hogy bizonyos már meglévő funkcióknak szerepelnie kell mindenképpen az új rendszerben, s más esetekben pedig az ügyfél szokta kérni, hogy ami régen így működött, most legyen másképp, mely hatékonyabb munkafolyamatokat eredményez a dolgozóknak.

Az automatizálási folyamathoz szükséges felméréseket emiatt gondosan át kell tanulmányozni, hogy mi is tudjuk mi az amit már tud a rendszerünk, s csak rá kell kötni az új webshopra, s mi az, amit pluszba kell lefejlesztenünk.

Milyen egyedi modulokra lehet szükség?

  • – Fizetési átjárók: Banki modulok, Barion stb.,  amikkel online fizethetnek partnereink
  • – Szállítási modulok: Pick-pack pont, Webox, Postapont…stb. elkészítése, módosítása
  • – Export/Import funkciók: termékek, rendelések, árak, készletek ki-be juttatása a webáruházba
  • – Marketing funkciók: növeljük az eladást olyan funkciókkal amik a  “big data” alapján készülnek
  • – Egyedi mérések, statisztikák: bővítsük-e tovább az elemzéseket, vagy írjunk újat
  • – Kedvezményrendszerek: többféle lehetőség létezik, az igények alapján építhetünk ilyen lehetőségeket
  • – Konverzió növelő technikák: amikor arra van igény, hogy a vásárlás élményét, ezzel együtt pedig a felhasználóbarát és praktikus kialakítást tudjuk tovább fejleszteni

Ez a felsorolás közel sem teljes, így az igények felmérése után már pontos képet nyerünk a kivitelezendő feladatról. Amennyiben segítségre van szüksége, természetesen ötletekkel is tudunk segíteni az értékesítés vagy az adminisztrálás hatékonyságának növelésében.

Sajnos sok informatikai cég esik bele abba a hibába, hogy kérdés nélkül azt csinálja, amit az ügyfél mond. Ez azért nem jó, mert az ügyfelek az esetek többségében nem értenek az informatikához, azon belül például a legmodernebb technológiákhoz, így nem biztos, hogy a legjobb döntést hozzák meg. Emiatt mi minden nagyobb mérföldkő előtt elmagyarázzuk, hogyha ezt vagy azt a funkciót vagy fejlesztést választja, annak milyen hatásai lesznek a webshop fejlesztés során a felhasználóbarát kialakításra vagy akár a profitra.

Válassza a Grent Média-t, hogy minden kérését meg tudjuk oldani, hogy az esetleges kérdésekre pontos, szakmai válaszokat kapjon, s hogy mindig legyen, aki fogja a kezét, hogy ne legyen egyedül egy ekkora volumenű fejlesztés során.Sajnos sok informatikai cég esik bele abba a hibába, hogy kérdés nélkül azt csinálja, amit az ügyfél mond. Ez azért nem jó, mert az ügyfelek az esetek többségében nem értenek az informatikához, azon belül például a legmodernebb technológiákhoz, így nem biztos, hogy a legjobb döntést hozzák meg. Emiatt mi minden nagyobb mérföldkő előtt elmagyarázzuk, hogyha ezt vagy azt a funkciót vagy fejlesztést választja, annak milyen hatásai lesznek a webshop fejlesztés során a felhasználóbarát kialakításra vagy akár a profitra.

Válassza a Grent Média-t, hogy minden kérését meg tudjuk oldani, hogy az esetleges kérdésekre pontos, szakmai válaszokat kapjon, s hogy mindig legyen, aki fogja a kezét, hogy ne legyen egyedül egy ekkora volumenű fejlesztés során.inar dapibus leo.