+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

BLOG WEBÁRUHÁZ MELLÉ

A tartalommarketing ma mindennek az alfája és omegája, mivel minden médiumban és csatornán azt olvashatjuk, hogy bővítsük és lehetőleg csak egyedi tartalommal töltsük meg webáruházunkat.

Mi erre a WordPress Blogot javasoljuk, mely jelenleg az egyik legjobb és legprofibban megtervezett tartalombővítésre alkalmas program.

Egy stabil WordPress-es bloggal igazán fergeteges cikkeket publikálhatunk webáruházunk részére.

Miért jó egy WordPress blog webáruház mellé?

A Google előnyben részesíti a WordPress-es tartalmakat, mivel a WordPress és azok pluginjaival remek cikkeket lehet előállítani.

Egy profi webáruház mellé egy profi WordPress blog dukál, így nem kell a webáruházunkat olyan funkciókkal traktálni, melyeknek semmi köze a termékekhez.

Rendkívül jó funkciókkal rendelkezik ami az áruházhoz kapcsolható és emellett sok más egyéb tulajdonságát is kihasználhatjuk a webáruház köntöse mögül.

Persze nem kell “Blog”-nak hívni, lehet az hírek, médiainformáció vagy ötletek. A név mindegy, hiszen a lényeg az, hogy a cikkek összeszedetten és rendezetten legyenek elkészítve, s úgynevezett címkékkel rendelkezzenek, melyek segítik azt, hogy a tartalmak keresőoptimalizálás szempontból elérjék a jelenlegi technikai és tartalmi követelményeket.

Miért szükséges blogot vezetnie egy webáruháznak?

A legtöbb webshopban termékképek találhatóak, melyek rendelkezhetnek “alt” és “title” attribútumokkal, melyek elősegítik azt, hogy a Google “el tudja olvasni”, hogy mi látható a képeken. Emiatt a szöveges tartalmak még mindig kulcsfontosságúak ahhoz, hogy egy webáruház sikeres legyen.

Mivel nem nagyon szoktak a webáruházak kiegészítő szövegeket tenni a termékek mellé, így egy rendszeresen, új és egyedi tartalommal frissített blog rendkívül fontos szerepet tud betölteni abban, hogy a webáruház keresőoptimalizálás szempontból eredményesebben szerepeljen.

Érdemes úgy gondolni a blog készítésre, mint egy kiegészítő marketing eszközre, mely segíti az organikus keresést, így több felhasználóhoz tud eljutni a webáruház létezése, hiszen a mostanra oly nagyra nőtt online dzsungelben egyre nehezebb érvényesülni.

Fontos, hogy olyan tartalmakat tegyünk közzé a blogban, amelyek iránt érdeklődnek a felhasználók, így egy jól megtervezett ábrával vagy videóval kiegészített blog bejegyzéssel még több látogatót lehet a webáruházba csalogatni.

Egy jól elkészített design akár 90-98%-ban hasonló lesz mint a webáruházunk arculata, így a felhasználó észre sem veszi, hogy más oldalt böngészik.

Mi elvégezzük az Ön Webáruház sablonja alapján a Blog design kivitelezést. Telepítjük és beállítjuk a WordPress-t és ezután már csak azt kell megoldanunk, hogy szükség esetén ezek a cikkek a webáruház főoldalán is megjelenjenek.

Miért minket válasszon?

Mobilra optimalizált és keresőbarát webáruházakat készítünk. Legyen Ön is sikeres webáruházaink egyik tulajdonosa

GrenT Média Kft.

+36 70 363 7900

info@grentmedia.hu

Érdeklődjön áraink felől?

9 + 6 =

Kiemelt munkáinkból

Néhány munkánkból amikre ügyfeleinkkel együtt vagyunk méltón büszkék

Rólunk Mondták

“Mindig segítőkész az ügyintézés, bármilyen webes problémával fordulok hozzájuk azonnal segítenek. Leveles megkeresésekre rövid időn belül kapok választ, telefonos megkeresésekre azonnal reagálnak. Még a nyári szabadságolások alatt is zökkenőmentesen mentek a webes problémák kezelése, nagyon meg vagyunk elégedve, köszönjük.”

T. Angéla

Projektvezető

“Na kérem szépen így kell elvégezni egy megbízást. Gyorsak, pontosak, felkészültek. Ez az ami kell egy magamfajta megrendelőnek.”

K. M. Magdi

Megrendelő