bérelhető webshop

Webshop bérlésének előnyei

Elkészíteni, karbantartani és üzemeltetni egy webshop-ot egyrészt rengeteg szakértelmet igényel, másrészt időigényes feladat. Valószínűleg te is minél hatékonyabban szeretnéd eltölteni a munkaidődet – és akkor vagy a leghatékonyabb, ha a lehető legtöbb feladatot kiszervezed.

Webshop: bérelt vagy saját legyen?

A webshop bérlésével pedig megspórolod magadnak a felépítéssel járó feladatokat. Megművelték a földeket, neked már csak aratnod kell.

 Mikor és miért éri meg a bérlés?

webshop bérlés

webshop bérlés

Egy jól felépített webáruház havonta bevételt termel neked. Persze vannak erősebb és gyengébb hónapok, de idővel pontosan kiszámolhatod az átlagos bevételt. Ha mindent jól csinálsz, akkor ez jóval több lesz, mint a bérleti költség.

Ha a szállítást, termékfeltöltést és hirdetést is nagyban automatizálod, akkor a bérléssel nyitottál egy olyan csatornát, ahol dől feléd a passzív jövedelem.

Magyarul: ha a bérlési költségek felett van a bevételed, akkor már megéri a bérlés.

 Stresszmentes profizmus

Ha még soha nem dizájnoltál egy weboldalt, akkor egyrészt nagy teherként nyomja a vállad a feladat, másrészt rengeteg idő. Nem biztos, hogy egy új üzlet beindításakor van időd leírásokat tanulmányozni.

Tegyük hozzá, hogy a webfejlesztés és a webdizájn egy külön szakma, és egy webshop sikere tulajdonképpen a használhatóságon és a kinézeten múlik. Ha bérled, akkor „kulcsrakészen” kapod a friss szoftvert, a tökéletes dizájnt és a használatra kész webáruházat.

 Támogatás

A bérléshez kapsz supportot is, ami azért fontos, mert sokszor menet közben merül fel egy új igény vagy jön elő egy hiba. Ezt jelezheted az ügyfélszolgálatnak akár este hatkor is, és másnap már úgy ébredsz fel, hogy az új kiegészítő fut a webshopodon, a problémát pedig kijavították neked.

Elvégre azért fizeted a bérleti díjat, hogy neked csak az aratás maradjon.

Tanács Ferenc

Author

Webáruház készítés, webáruház beállítás és fejlesztés. Főként ezekről a tartalmakról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Elérhetőségeim itt találhatóak, keressen bátran! Like-old Facebook oldalunkat, +1-ezd Google+ oldalunkat hogy te is értesülj első kézből új írásainkról.