Webshop bérlésének előnyei

 

Elkészíteni, karbantartani és üzemeltetni egy webshop-ot egyrészt rengeteg szakértelmet igényel, másrészt időigényes feladat. Valószínűleg te is minél hatékonyabban szeretnéd eltölteni a munkaidődet – és akkor vagy a leghatékonyabb, ha a lehető legtöbb feladatot kiszervezed.

Webshop: bérelt vagy saját legyen?

A webshop bérlésével pedig megspórolod magadnak a felépítéssel járó feladatokat. Megművelték a földeket, neked már csak aratnod kell.

 Mikor és miért éri meg a bérlés?

webshop bérlés

webshop bérlés

Egy jól felépített webáruház havonta bevételt termel neked. Persze vannak erősebb és gyengébb hónapok, de idővel pontosan kiszámolhatod az átlagos bevételt. Ha mindent jól csinálsz, akkor ez jóval több lesz, mint a bérleti költség.

Ha a szállítást, termékfeltöltést és hirdetést is nagyban automatizálod, akkor a bérléssel nyitottál egy olyan csatornát, ahol dől feléd a passzív jövedelem.

Magyarul: ha a bérlési költségek felett van a bevételed, akkor már megéri a bérlés.

 Stresszmentes profizmus

Ha még soha nem dizájnoltál egy weboldalt, akkor egyrészt nagy teherként nyomja a vállad a feladat, másrészt rengeteg idő. Nem biztos, hogy egy új üzlet beindításakor van időd leírásokat tanulmányozni.

Tegyük hozzá, hogy a webfejlesztés és a webdizájn egy külön szakma, és egy webshop sikere tulajdonképpen a használhatóságon és a kinézeten múlik. Ha bérled, akkor „kulcsrakészen” kapod a friss szoftvert, a tökéletes dizájnt és a használatra kész webáruházat.

 Támogatás

A bérléshez kapsz supportot is, ami azért fontos, mert sokszor menet közben merül fel egy új igény vagy jön elő egy hiba. Ezt jelezheted az ügyfélszolgálatnak akár este hatkor is, és másnap már úgy ébredsz fel, hogy az új kiegészítő fut a webshopodon, a problémát pedig kijavították neked.

Elvégre azért fizeted a bérleti díjat, hogy neked csak az aratás maradjon.

Fő profilom az Opencart és a WooCommerce webáruház készítés. Főként ezekről a webáruház motorokról írok, néha néha kitekintve a webáruházakon túlra. Webáruház készítés, fejlesztés, módosítás témában keress bátran elérhetőségeimen!

A * jelölt mezők kitöltése kötelező

Hasznos volt amit olvasott? Szeretne webáruházat?

Kérje ingyenes ajánlatunkat webáruház készítésre, módosításra, fejlesztésre!

Amennyiben szakmai felkészültségünk meggyőző, kérje ajánlatunkat webáruházának kivitelezésére!

Rólunk és írásainkról

Mi egy teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség vagyunk, impozáns digitális marketing megoldásokat nyújtunk. A győztes megoldások és a tapasztalatok segítik nagyszerű eredményeinket honlapkészítés és webáruház készítés területén amiből itt infókat is olvashat.

  BESZÉLJÜK MEG, MOND EL VÉLEMÉNYED!

  Ellenörző kód * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

   Segítünk, hogy webáruháza még jobb eredményeket érhessen el, a keresési eredmények még több látogatót hozhassanak.

   Írásainkból

   ELOLVASOM MIND
   AllWebáruház
   facebook live forgalom növelés

   Filléres trükk a webáruházad forgalomnövelésére – Facebook Live

   Ha 2016 és tartalommarketing, akkor a Facebook live-ot tekinthetjük az elmúlt év egyik legnagyobb dobásának. Már 2017-et írunk, mégis, alig…
   Tovább olvasom
   webáruház biztonság

   Védekezés Brute Force támadások ellen – II. rész

   Korábbi cikkünkben a támadás megelőzéséről volt szó, most viszont adunk néhány tűzoltó taktikát arra az esetre, ha már bekövetkezett a…
   Tovább olvasom
   Brute force webáruházhoz

   Védekezés Brute Force támadások ellen – 1. rész

   Napjaink legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerei számos területen könnyíti meg életünket könnyű, akár informatikához egyáltalán nem értő felhasználók számára is. A népszerűségnek…
   Tovább olvasom