Webáruház Symbol ügyvitellel együtt

Webáruház ügyviteli kapcsolattal

Milyen webáruházat, milyen számlázót használjak?

Remek webáruház megoldásokat lehet találni az interneten, legyen az akár bérelhető, előre telepített vagy  egyedi fejlesztésű webáruház. Viszont a webáruház forgalma mellé szükség lesz egy számlázó programra is és ha már mindkettő megvan akkor nem ártana, ha mindez össze is lenne kapcsolva. Így megrendeléseink azonnal megjelennének számlázó programunkban.

Opencart webáruház Symbol ügyviteli kapcsolattal

Itt a legjobb megoldás egy saját webáruház megszerzéséhez, ami magában foglalja a Symbol ügyviteli szoftver kapcsolatát. A szoftverből feltölthető az áruházba a termék, az áruházból letölthetőek a megrendelések. Valójában szinte minden adatot a Symbol szoftverből vezérelhetsz, így használhatod ki igazán az ügyviteli szoftver minden lehetőségét, miközben egy csúcs webáruházzal adhatod el termékeidet.

Mobilbarát webáruház Symbol ügyvitellel

Mobilbarát webáruház

Akár több 10.000 termék kezelésére is képes teljes értékű webáruház, többféle szállítási és fizetési móddal felvértezve.

Háttér kapcsolat az ügyvitellel

Az ügyviteli szoftver folyamatos kapcsolat mellett frissíti a termékeket és tulajdonságaikat valamint kezeli a megrendeléseket.

mobil webshop kapcsolat