+36 70 363 7900 info@grentmedia.hu

Webáruház Symbol ügyviteli kapcsolattal

Milyen webáruházat, milyen számlázót használjak?

Remek webáruház megoldásokat lehet találni az interneten, legyen az akár bérelhető, előre telepített vagy  egyedi fejlesztésű webáruház. Viszont a webáruház forgalma mellé szükség lesz egy számlázó programra is és ha már mindkettő megvan akkor nem ártana, ha mindez össze is lenne kapcsolva. Így megrendeléseink azonnal megjelennének számlázó programunkban.

Opencart webáruház Symbol ügyviteli kapcsolattal

Itt a legjobb megoldás egy saját webáruház megszerzéséhez, ami magában foglalja a Symbol ügyviteli szoftver kapcsolatát. A szoftverből feltölthető az áruházba a termék, az áruházból letölthetőek a megrendelések. Valójában szinte minden adatot a Symbol szoftverből vezérelhetsz, így használhatod ki igazán az ügyviteli szoftver minden lehetőségét, miközben egy csúcs webáruházzal adhatod el termékeidet.

Webáruház ügyviteli szoftver összeköttetéssel

Az átgondolt megoldás

Mobilbarát webáruház Symbol ügyvitellel

Mobilbarát webáruház

Akár több 10.000 termék kezelésére is képes teljes értékű webáruház, többféle szállítási és fizetési móddal felvértezve.

Háttér kapcsolat az ügyvitellel

Az ügyviteli szoftver folyamatos kapcsolat mellett frissíti a termékeket és tulajdonságaikat valamint kezeli a megrendeléseket.

Érdekel a webáruház és kapcsolata?

Összegzés
Webáruház Symbol ügyvitellel együtt
Szolgáltatás
Webáruház Symbol ügyvitellel együtt
Szolgáltató neve
GrenT Média Kft,
doba utca 5,Budapest,Magyarország — Budapest-1101,
Telephone No.+36307567900
Terület
Magyarország
Leírás
Webáruház Symbol ügyvitellel együtt. Opencart webáruházhoz kapcsolt symbol ügyviteli rendszer. Egyben működő webáruház és számlázó, készletkezelő csomag.